Gest nemaiîntâlnit al conducerii CS Mioveni: a postat un comunicat în care cere scuze suporterilor și Consiliului Local. Ce au pățit jucătorii și stafful tehnic

Marius ANGHEL 16 Apr. 2018, 12:26 Campionat
Gest nemaiîntâlnit al conducerii CS Mioveni: a postat un comunicat în care cere scuze suporterilor și Consiliului Local.** Ce au pățit jucătorii și stafful tehnic

CS Mioveni a pierdut, vineri seara, cu 1-2, meciul de pe teren propriu cu Ripensiei Timișoara, în cadrul etapei a 29-a a Ligii 2, și a coborât pe locul 9 în clasament. Conducerea clubului a luat o decizie nemaiîntâlnită, emițând un comunicat în care își cere scuze pentru această înfrângere suporterilor, dar și Consiliului Local Mioveni, principal finanțator al grupării galben-verde. 1.000 de spectatori au fost prezenți în tribune la jocul cu bănățenii.

Conducerea CS Mioveni a remis, duminică, un comunicat în care își cere scuze pentru înfrângerea suferită de echipă cu Ripensia. Totodată, oficialii clubului au anunțat că jucătorii și antrenorii au fost sancționați financiar.

„Conducerea Clubului Sportiv Mioveni își cere scuze față de suporterii echipei de fotbal și față de principalul său finanțator, Consiliul Local Mioveni, pentru înfrângerea suferită în ultimul meci de campionat, cu Ripensia Timișoara, de pe teren propriu. Menționăm că atât jucătorii, cât și stafful tehnic au fost sancționați financiar pentru înfrângere, conform regulamentului de ordine interioară.
Ne dorim ca, pe viitor, echipa noastră să aibă atitudine, determinare și luciditate, să aibă evoluții remarcabilem bucurând astfel iubitorii de fotbal și implicit să aducă o frumoasă imagine orașului Mioveni”
, a transmis conducerea CS Mioveni.

E o premieră și că CS Mioveni anunță oficial, printr-un comunicat, că a aplicat amenzi către jucători și antrenori după un meci pierdut acasă, asta cu toate că, în acest sezon, gruparea argeșeană a mai încasat încă trei eșecuri pe stadionul Orășenesc. În această ediție de campionat, CS Mioveni a obținut pe teren propriu șase victorii, cinci egaluri și patru înfrângeri.

În fața Ripensiei, CS Mioveni a încasat gol încă din minutul 6, după reușita lui Cătălin Bădăuță, iar până la pauză a mai primit o lovitură de la Adrian Ungureanu, în minutul 36. Rareș Lazăr a redus diferența în minutul 62, însă argeșenii nu au mai avut apoi forța să egaleze.

În 2018, în șapte meciuri desfășurate pe teren, CS Mioveni a obținut două victorii, două egaluri și trei înfrângeri. În acest sezon, argeșenii și-au schimbat de patru ori antrenorul, începând cu Florin Marin (1-6), continuând cu Adrian Mihalcea (7-9), Gheorghe Mihali (10-15) și Mihai Olteanu (16-17) și ajungând acum la Laurențiu Roșu (18-).

După 29 de etapei trecute din acest sezon, CS Mioveni se află pe locul 9, cu 38 de puncte. În runda următoare va câștiga la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Oazi Sport

Marius ANGHEL 16 Apr. 2018, 12:26 Campionat
Pe aceeași temă