Farul, încă un punct spre salvare! Răuță a plâns la final: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem eu și echipa”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 19:00 Campionat

Farul Constanța a întâlnit în etapa cu numărul 28 a ligii a doua la fotbal, pe teren propriu, pe CF Brăila. Partida s-a disputat pe stadionul „Farul”, din Constanța, și s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru constănțeni a deschis scorul George Călințaru, în minutul 22, după o centrare perfectă a lui Nițescu. Oaspeții au reușit egalarea în repriza secundă prin autogolul lui Marian Fuchs, din minutul 49.

Etapa următoare Farul va sta, iar în ultima etapă primește vizita celor de Săgeata. CF Brăila mai are meciuri cu Dinamo II, acasă, și cu ACS Buftea, în deplasare.

La finalul partidei, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de bătaie. Spiritele au fost calmate cu greu de antrenorii celor două formații.

La conferința de presă de la finalul partidei antrenorul Farului, Ion Răuță, a izbucnit în lacrimi. „Vă rog să mă lăsați puțin să îmi revin. A fost un meci greu. Trecem printr-o perioadă foarte grea. Nu avem condiții de pregătire, nu avem apă caldă. Am avut 4-5 meciuri în două săptămâni cu antrenamente în fiecare zi și am fost nevoiți să facem duș la echipa de rugby. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu și echipa în aceste două săptămâni. Cu toate astea ne-am confruntat și cu probleme de lot, a trebuit să improvizăm în banda stângă. Am jucat cu Fuchs fundaș stânga pentru că într-un meci cu o asemenea încărcătura nu puteam să bag în teren un junior care a făcut două antrenamente cu echipa mare. Nițescu a jucat cu contuzie, Chițu a jucat deși este gripat, iar Sergiu Popescu a avut și el probleme. Am obținut un punct cu o echipă decimată, dar asta este. Trebuie să câștigăm meciul cu Săgeata, dar, în funcție de celelalte rezultate, cred că și un egal este bun pentru a nu retrograda.” a declarat Ion Răuță.

FARUL CONSTANȚA
CF BRĂ‚ILA
1-1

Călințaru ”22 / M. Fuchs ”49 – autog.

V. Neagu – Nițescu, Buzea, Bumbac, M. Fuchs (Igiroșanu ”88) – Ivanovici, Berti (Ghenciu ”78), Săceanu, Călințaru – Sg. Popescu (Stoianof ”65), S. Chițu (cpt.)
Antrenor: Ion Răuță

Bunduc – Bosoi (cpt.), Bălașa, Ignat, Necoară – S. Frunză (Pușcașu ”70), Ndigwe, R. Neagoe, Pungă –  Bg. Rusu (Ciocâlteu ”46), Câmpeanu
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Bălașa ”72 – 2 galbene

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă