EXCLUSIV | S-a decis cine va fi antrenor la Ripensia pentru a doua parte a sezonului. Dumiru Mihu: „Am reușit să ajungem la un consens”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 17:26 Campionat
EXCLUSIV | S-a decis cine va fi antrenor la Ripensia pentru a doua parte a sezonului.** Dumiru Mihu:

„Ceața” de la Ripensia s-a spulberat în ceea ce privește banca tehnică. După mai multe zile de negociere, până la urmă, președintele Dumitru Mihu și antrenorul Alexandru Pelici au ajuns la un numit comun. „Pelicanul” va continua la roș-galbeni și în anul 2020.

Alexandru Pelici nu făcuse deplasarea la ultimul meci al anului, la Buzău, și dăduse un mesaj pe grupul în care vorbește cu fotbaliștii că le mulțumește pentru tot.

„Mergem înainte. Cu Alexandru Pelici. Discuțiile noastre nu s-au referit nicio secundă la aspectele sportive, ci la alte privințe. Am reușit să ajungem la un consens și vom continua împreună pentru un proiect pe termen lung”, a declarat Dumiru Mihu pentru Liga2.ro.

„Mergem înainte”, a confirmat și antrenorul Alexandru Pelici.

Întrebat dacă, totuși, nu a fost deranjat că Pelici nu a făcut deplasarea cu echipa la un meci important, ultimul oficial din 2019, Mihu a spus că nu. „Mie îmi trece repede și când sunt supărat”, a mai spus Mihu.

Luni, clubul va detalia situația într-o conferință de presă. Pelici a venit la Ripensia în toamna lui 2018 și are contract până la finalul acestui sezon.

Ripensia iernează pe locul 14 în Liga 2, cu 24 de puncte strânse în 21 de etape. Campionatul se va relua la finalul lunii februarie.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 17:26 Campionat
Pe aceeași temă