Emil Săndoi nu e dorit de suporteri la FC Argeș! Galeria face un apel către conducerea clubului și primar: „Acum nu mai acceptăm performanța?”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2017, 12:42 Campionat

Meciul cu ASU Politehnica Timișoara de pe teren propriu a pus punct perioadei de interimat a lui Augustin Eduard și Paul Ciobanu pe banca tehnică a echipei FC Argeș. Conducerea clubului piteștean a anunțat că înțelegerea cu cei doi antrenori aduși de la grupele de juniori pentru a ocupa locurile lăsate libere de Iordan Efitimie și Iulian Crivac s-a încheiat odată cu ultima etapă programată în 2017. Noul antrenor care va prelua FC Argeș este Emil Săndoi, acesta chiar asistând din tribună la jocul cu timișorenii, alături de președintele clubului alb-violet, Cristian Gentea, și primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Însă suporterii echipei FC Argeș nu sunt încântați de această mutare neanunțată încă oficial. Membrii galeriei Peluza Nord Pitești au emis un comunicat în care cer conducerii clubului să se răzgândească. Fanii alb-violeți cer „să fie aduși jucători pe posturile deficitare, NU să schimbăm banca tehnică”. Augustin Eduard și Paul Ciobanu sunt doriți în continuare ca antrenori.

„Suporterii echipei FC Argeș susțin oamenii care au pus umărul la clădirea numelui acestui club. Ne dorim promovarea a cât mai multor nume reprezentative din istoria noastră, în cadrul clubului.
O vorbă înțeleaptă spune că ce merge bine, nu trebuie schimbat.
Considerăm că în această iarnă este important să fie aduși jucători pe posturile deficitare, NU să schimbăm banca tehnică. 15 etape am acceptat sub-mediocritatea, acum nu mai acceptăm performanța?
Cerem conducerii Fotbal Club Argeș Pitești și domnului Cornel Ionică să se gândească foarte bine înaintea luării deciziilor ce au legătură cu viitorul echipei. Vrem și vă cerem ca domnii Paul Ciobanu și Eduard Augustin să își continue activitatea pe banca tehnică a echipei.
Atașamentul necondiționat față de echipă, demonstrat etapa de etapă, indiferent de condiții sau de distanță, ne dă dreptul să ne spunem părerea și să fim critici și tranșanți dacă este cazul.
Suntem siguri că acest punct de vedere este unanim susținut de toți suporterii FC Argeș”
, e comunicatul Peluzei Nord Pitești.

În cele șase meciuri în care au condus echipa din postura de antrenori interimari, Augustin Eduard și Paul Ciobanu au obținut cinci victorii (2-1 cu Afumați, 2-1 cu Olimpia, 1-0 cu UTA, 5-1 cu Pandurii și 2-0 cu ASU Poli) și o înfrângere (2-1 cu Dunărea Călărași). În primele 15 etape, echipa a fost condusă de cuplul Iordan Eftimie – Iulian Crivac.

La finalul meciului cu ASU Poli, Augustin Eduard transmitea, chiar dacă nu a spus-o clar, că și-ar dori să continue pe banca tehnică a FC Argeș. „Vreau să le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Sper că i-am făcut să se simtă fericiți că au fost inspirați să mă numească antrenor principal. Le mulțumesc lui Vasile Popa, Jean Barbu și domnului Gentea Cristi. Nu știu ce va fi în continuare. Dacă cineva vrea să apeleze la serviciile mele, va trebui să aibe o discuție foarte serioasă cu mine. În șase etape am luat 15 puncte, iar acum îi las pe cei care analizează să vedem la ce concluzie ajung. Nu iau în calcul varianta de secund sub nicio formă. Antrenor principal sau deloc”, a spus Eduard.

În schimb, Emil Săndoi a vorbit la DigiSport despre planurile pe care le are cu FC Argeș. „M-am înțeles cu FC Argeș, așa că nu știu ce ar mai putea să intervină. Obiectivul este să facem o echipă competitivă pentru sezonul viitor, când la Pitești se dorește promovarea. Echipa a terminat pe locul 7, este la distanță mare de primele două locuri, așa că nu îmi fac iluzii. Ne dorim însă promovarea în sezonul viitor, iar eu mă bucur că o pot antrena pe FC Argeș, singura echipă unde am jucat în România în afara Universității Craiova”, a afirmat Săndoi, care ultima dată a antrenat-o pe Concordia Chiajna, în 2016.

După 21 de etape desfășurate în Liga 2, FC Argeș se clasează pe locul 7, cu 34 de puncte, dintre care trei a obținut la „masa verde”, cu Luceafărul Oradea. Piteștenii au 9 victorii, 7 egaluri, 5 înfrângeri și un golaveraj pozitiv: 28-16.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 11 Dec. 2017, 12:42 Campionat
Pe aceeași temă