Egal in extremis smuls cu forcepsul: 1-1 cu Farul!

Egal in extremis smuls cu forcepsul:** 1-1 cu Farul!

În ciuda faptului că acum are (cât de cât) asigurat sprijinuul financiar al omului de afaceri Florin Cârligea, CF Brăila tot nu joacă absolut nimic. Nu de alta, dar cei apromativ 300 de spectatori au regretat amarnic că nu s-au dus la „Polivalentă” să vadă meciul de handbal început la aceeași oră cu cel de fotbal, și au asistat la un meci foarte prost făcut de gruparea antrenată de Alin Pânzaru, încheiat cu scorul de 1-1 (0-1).

A fost o primă repriză extrem de slabă făcută de ambele echipe, în care fazele de poartă au cam lipsit cu desăvârșire! Singurele faze notabile au fost cele din minutele 18 și 36, iar în restul timpului nu s-a jucat absolut nimic!

În minutul 18 s-a deschis scorul după o fază demnă de filmele cu proști: Băjan aruncă o minge în adâncime pentru Igiroșeanu, Necoară și Ghiocel se ciocnesc cap în cap, mingea ajunge totuși la jucătorul vizat, iar acesta, aflat singur cu portarul, l-a învins pe Comănescu: 0-1! Putea fi 1-1 în minutul 36, dar Ndigwe a trimis de la numai un metru pe alături (cu toată poarta goală în față!) centrarea perfectă venită de la Neagoe! Cam atât se poate spune despre prima parteîn rest nimic! Zero absolut!

Repriza secundă debutează bine pentru brăileni, dar șutul lui Claudiu de la 25 de metri trece de puțin peste poartă! Apoi, același Claudiu Ionescu trimite „în plopi” de la numai 6 metri, mingea primită de la Spătaru, iar apoi este rândul lui Comănescu să prindă cu siguranță șutul anemic al lui Ivanovici de la 16 metri! A urmat șutul în bară a lui Ignat de vreo 40 de metri, iar Ivan l-a blocat în extremis pe Cristea la numai 12-13 metri de propria poartă (min. 66). În minutul 68, Frunză degajează greșit din propriul careu, dar Ladariu a trimis mult peste transversală de la vreo 18 metri! Un minut mai târziu Spătaru vede primul cartonaș galben pentru o simulare în careul constănțean, iar în minutul 77 l-a primit pe cel de-al doilea fiind eliminat!

Dar egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 83, atunci când Florea a primit și el al doilea cartonaș galben și a fost trimis și el la cabine mai devreme! Cum la „pasărea chioară Dumnezeu îi face cuibul”, în minutul 89, Băjan a intervenit neglijent la Iordache iar centralul Cristian Georgescu a indicat ferm punctul de la 11 metri! A executat penalty-ulClaudiu Ionescu, și CF Brăila a reușit să „scoată” un punct „în extremis” în condițiile în care după evoluția din acest meci a demonstrat că nu-l merita!

CF BRĂ‚ILA
FARUL CONSTANȚA
1-1

Cl. Ionescu ”89 – pen. / Igiroșanu ”18

Comănescu – Petean, Ignat, Necoară, Ghiocel (G. Iordache ”67) – L. Ivan – C. Roșu (Cazan ”61), R. Neagoe (Cl. Ionescu ”46), Spătaru, Frunză (cpt.) – Ndigwe
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Spătaru ”77 (două galbene)

Puia – Băjan, Buzea, Bumbac (cpt.), Mansur – Scărlătescu (Nițescu ”53), V. Apostol, Lădaru (Coteanu ”82), Ivanovici (I. Florea ”63) – Igiroșanu, Cr. Cristea
Antrenor: Ștefan Nanu
Eliminat: I. Florea ”82 (două galbene)

Stadion: Municipal (Brăila); Spectatori: 300; Corespondent: Marcel Sânpetru; Arbitru: Cristian Georgescu 3 (București); Asistenți: Vlad Bârleanu 3 (București) și Iulian Cătălin Brînză 3 (Botoșani); Jucătorul meciului: Claudiu Ionescu 3.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă