Echipa lui Hagi, salvată de la eșec de ploaia torențială

19 May. 2012, 13:54 Campionat

Partida dintre Viitorul Constanța și FC Botoșani a fost oprită de arbitrul Ionuț Neagu după prima repriză, la scorul de 0-1. Din cauza ploii torențiale, terenul a devenit impractibil, așa încât, centralul din Poienari, împreună cu observatorul Constantin Miclea, au decis ca mitanul secund să se dispute duminică, de la același scor. Astfel, momentan, cel puțin până mâine, seria I își schimbă liderul, moldovenii de la CSMS Iași trecând în frunte, după victoria în fața Săgeții Navodari.

Botoșaniul a deschis scorul în minutul 13 prin lobul lui Acsinte. Curileac și-a salvat echipa în două rânduri, boxând capul lui Iancu și respingând apoi șutul la vinclu al lui Dică. Ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Acsinte, care a trimis pe lângă poarta lui Bolboașă.

Pe timpul pauzei, ploaia torențială a făcut suprafața de joc impracticabilă și s-a decis de comun acord să se aștepte cele 60 de minute prevăzute în regulament. Cum ploaia a continuat să cadă în rafale, la ora 13 s-a decis amânarea partidei pentru ziua de mâine. Astfel, începând cu ora 11, meciul se va relua de la scorul de 0-1, din minutul 46.

Articol scris de Ioan NEGOESCU și Mihai ANDRIEȘ
Foto: Academia Hagi

19 May. 2012, 13:54 Campionat
Pe aceeași temă