E oficial: FC Snagov s-a retras din campionat! Unde vor pleca jucătorii?

20 Apr. 2012, 12:26 Campionat

Ilfovenii au abandonat oficial competiția după ce săptămâna trecută nu au efectuat deplasarea la Ovidiu pentru a juca cu liderul Viitorul Constanța. Dacă la acel meci brigada de arbitri a făcut deplasarea și a fluierat finalul jocului după cele 15 minute regulamentare de așteptare, pentru meciul de sâmbătă cu Otopeni povestea nu se va mai repeta.

Snagovul a depus hârtie la federație prin care a anunțat retragerea oficială a echipei din Liga a II-a. Primii care au aflat de această decizie au fost chiar rivalii lor din meciul de mâine, CS Otopeni. Directorul general al clubului, Mugur Porumbacu a declarat pentru Liga2.ro: „Cu câteva minute în urmă am primit un fax de la federație prin care suntem anunțați că meciul cu Snagov nu se mai joacă, deoarece și-au comunicat azi retragerea din campionat.”

La Otopeni vor ajunge și o parte din jucători

După ce vor profita primi de desființarea echipei rivale din județ și vor câștiga la „masa verde”, scor 3-0, CS Otopeni va profita și de pe urma declarării jucătorilor lui FC Snagov ca fiind liberi de contract. Echipa condusă de Mugur Porumbacu se va întări cu cel puțin 4 jucători de la „alb-roșii”.

Dinamo II are de ales

O altă echipă din aceeași serie ce va lua jucători de la FC Snagov va fi Dinamo II. După ce ieri au susținut un amical cu echipa mare a „câinilor” unde majoritatea tinerilor formației ilfovene s-au aflat în probe, în cursul săptămânii viitoare, în funcție de impresia avută, se va decide cine va rămâne în curtea lui Dinamo și va semna contracte, cel puțin până în vară, cu aceștia. În acest moment, siguri de trecerea în „Groapă” sunt doar 3 fotbaliști.

Astra, Iași, Deva sau Buzău, alte posibile destinații

În ceea ce privește soarta celorlalți jucători din lotul Snagovului, în cazul în care nu-și vor găsi singuri echipe, vor avea mai multe variante asigurate unde se pot duce cum ar fi Gloria Buzău sau Mureșul Deva. Un alt jucător al ilfovenilor s-a înțeles deja cu Astra, cel mai probabil urmând a evolua la echipa secundă, Astra II Giurgiu. Și CSMS Iași a anunțat prin vocea antrenorului Ionuț Popa că are în atenție jucători de la FC Snagov.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL

20 Apr. 2012, 12:26 Campionat
Pe aceeași temă