După CS Balotești – Dunărea Călărași, încă un meci din etapa intermediară și-a schimbat locația de disputare. Vezi programul etapei a 23-a

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2018, 15:46 Campionat

UPDATE: Schimbare de ultimă oră și în cazul locației de desfășurare a meciului dintre Sportul Snagov și CS Afumați, partidă care, ca și în cazul jocului Balotești – Dunărea, va fi transmisă în direct la TV.

Pentru că suprafața de joc a stadionului Comunal din Afumați nu se ridică la cele mai înalte standarde, vremea din ultima perioadă contribuind din plin la acest lucru, astfel că jocul va avea de suferit, conducătorii echipei CS Afumați au decis să apeleze la o altă arenă pe care să dispute meciul cu Sportul.

Partida dintre cele două echipe ilfovene, programată miercuri, de la ora 16:00, se va disputa, mai nou, pe stadionul Concordia din Chiajna, acolo unde își desfășoară meciurile de pe teren propriu formația de Liga 1. Deci, ca și în cazul meciului CS Balotești – Dunărea, și CS Afumați – Sportul Snagov se va juca tot pe o suprafață sintetică.

Etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, a 23-a a Ligii 2, ar fi trebuit să se desfășoare inițial pe 2 și 3 martie, însă vremea a dus la reprogramarea ei pe 27 – 28 martie.


 

După ce au stat în etapa din weekend, fiindcă meciul Baloteștiului de pe terenul echipei Pandurii a fost reprogramat, iar Dunărea a câștigat la „masa verde” cu Olimpia, cele două cluburi revin pe teren la mijlocul acestei săptămâni, în intermediară. Cum condițiile meteo sunt la fel de rele ca și săptămâna trecută, meciul dintre CS Balotești și Dunărea Călărași nu se va desfășura pe terenul obișnuit al ilfovenilor.

Conducătorii echipei CS Balotești au decis să mute meciul cu liderul Ligii 2, programat miercuri, de la ora 16:00, pe terenul sintetic al Bazei Sportive a FRF de la Buftea. Chiar dacă această hotărâre va duce la cheltuieli în plus pentru organizarea jocului, s-a ales această variantă pentru că gazonul stadionului din Balotești nu se află într-o stare bună din cauza condițiilor meteorologice, iar desfășurarea meciului acolo le-ar fi afectat pe ambele echipe.

Nu e prima dată în acest sezon când CS Balotești organizează meciuri pe teren propriu în campionatul Ligii 2 la Buftea. La finalul anului trecut, ilfovenii au apelat la baza federației, dar la terenul de iarbă, la meciurile cu CS Mioveni (0-3, et. 19) și FC Hermannstadt (0-3, et. 20). Cu sibienii, a redebutat pe banca tehnică a Baloteștiului antrenorul Augustin Călin.

Înaintea disputării meciului direct de miercuri, Dunărea Călărași se află pe locul 1, cu 59 de puncte, cu trei avans față de a doua clasată FC Hermannstadt, în timp ce CS Balotești e pe locul 17, retrogradabil, cu 24 de puncte, la trei puncte distanță de primele două formații aflate deasupra „zonei roșii”. Ilfovenii au însă un meci mai puțin disputat, cel cu Pandurii, care are tot 24 de puncte.

În partida tur, Dunărea a câștigat cu 2-1, pe teren propriu, în fața Baloteștiului. Pentru călărășeni au marcat Valentin Alexandru (64) și Bogdan Șandru (83), în timp ce pentru ilfoveni deschisese scorul Eugen Nica (2). În jocul din etapa a 4-a, Dunărea era condusă de secundul Ion Manu, iar la CS Balotești era pe bancă Laurențiu Diniță.


 

Programul etapei a 23-a, intermediare, și stadioanele unde se dispută meciurile:

marți, 27 martie, ora 16:00
Chindia Târgoviște – Știința Miroslava TelekomSport 1   
Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște – Dâmbovița).

miercuri, 28 martie, ora 15:00
Academica Clinceni – Pandurii Târgu Jiu   
Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov).
Metaloglobus București – ASU Politehnica Timișoara   
Stadion: Metaloglobus (București).
FC Argeș – Foresta Suceava   
Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești – Argeș).
Dacia Unirea Brăila – Luceafărul Oradea    
Stadion: Municipal (Brăila).
ASA Târgu Mureș – Ripensia Timișoara        0-3
FC Hermannstadt – Olimpia Satu Mare   
     3-0

miercuri, 28 martie, ora 16:00
CS Afumați – Sportul SnagovTelekomSport 1
Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov).
CS Balotești – Dunărea Călărași DigiSport 1
Stadion: Baza Sportivă Buftea (Sintetic FRF)(Buftea – Ilfov).

miercuri, 28 martie, ora 19:30
CS Mioveni – UTA AradDigiSport 1
Stadion: Orășenesc (Mioveni – Argeș).

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2018, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă