Doar nouă echipe s-au înscris până ieri în Liga 2. Brașoveanu: „Invit echipele să își depună cererea de înscriere cât mai repede”

Mihai Andries 11 Jul. 2014, 09:29 Campionat
Doar nouă echipe s-au înscris până ieri în Liga 2. Brașoveanu:**

Înainte de ședința de azi a Comitetului Executiv, Liga2.ro a stat de vorbă cu Auraș Brașoveanu, președintele LPF2 și reprezentant al cluburilor din eșalonul secund în forul federal pentru a afla care este situația înscrierilor în noul sezon la acest moment. Vă reamintim că pe 15 iulie este ultima zi în care se mai pot depune astfel de cereri pentru a putea participa în ediția 2014-2015 a Ligii 2.

Domnule Brașoveanu, azi suntem în 11, iar pe 15 este termenul limită pentru înscrieri. Câte cluburi au făcut acest demers la nivelul Ligii 2?

În acest moment, situația este una destul de neplăcută în sensul că până ieri doar nouă echipe au depus cerere la Departamentul Competiții al FRF. Motiv pentru care fac un apel și prin intermediul dumneavoastră către toate celelalte cluburi să accelereze acest demers și să depună cererile de înscriere cât mai repede, pentru a putea discuta vizavi de întocmitul seriilor și toate celelalte probleme care ne frământă.

Ce trebuie să facă cluburile în acest sens?

Cererea se găsește pe siteul FRF, la formulare. Să o completeze și să o transmită împreună cu formularul de actualizare a datelor la Competiții la federație.

Care este situația convenției LPF2-FRF privind preluarea actualului sezon al Ligii 2?

Convenția înaintată de LPF2 se află în dezbatere, în lucru și așa cum s-a stabilit în Adunarea Generală, sezonul 2014-2015 va fi organizat la comun. Așa că Departamentul Competiții al federației se va ocupa de înregistrarea cererilor și pentru această ediție de campionat

Opt cluburi au de achitat supervizări și baremuri

În încheierea dialogului purtat cu noul președinte al Farului, acesta a ținut să facă o precizare foarte importantă. Astfel, acesta a anunțat că patru dintre cele șase cluburi nou promovate în Liga 2 mai au de achitat o supervizare, în timp ce alte patru cluburi participante în sezonul trecut al eșalonului secund mai au de achitat baremurile din ultima etapă a ediției 2013-2014.

„Rog insistent aceste opt cluburi să își achite datoriile până la data de 15 iulie. Sunt patru nou promovate restante cu câte o supervizare și alte patru cluburi cu un barem din ultima etapă.” a explicat Brașoveanu

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Jul. 2014, 09:29 Campionat
Pe aceeași temă