Decizie drastică luată de UTA după egalul cu Pandurii. Unul dintre jucătorii integraliști din acest an a fost exclus din lot: „Hotărârea e luată pe o perioadă nedeterminată”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2019, 15:23 Campionat

UTA n-a putut-o învinge în intermediară, pe teren propriu, pe Pandurii, și și-a întrerupt seria de două victorii consecutive cu un egal. Arădenii au fost conduși la pauză cu 2-0, în partea secundă au întors scorul și au condus, însă meciul s-a terminat la egalitate, 3-3.

Pe lângă rezultatul considerat negativ de conducătorii „Bătrânei Doamne”, aceștia au luat și o decizie dură împotriva unuia dintre titulari. Fiindcă a reacționat în timpul meciului cu gorjenii la indicațiile de pe banca tehnică, fundașul francez de origine tunisian Oualid El Hasni (25 de ani) a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată și trimisă la echipa secundă.

„Oualid El Hasni a fost trimis la echipa a doua pentru o abatere disciplinară. Mai precis, jucătorul nostru a avut o reacție nepotrivită la indicațiile venite de pe banca tehnică în timpul meciului cu Pandurii Târgu Jiu. Nu tolerăm astfel de comportament și El Hasni nu mai face parte din lotul primei echipe. Decizia e luată pe o perioadă nedeterminată”, a precizat, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al clubului UTA.

El Hasni venit la UTA în vara lui 2018, după ce ultima dată evoluase la Triestina, în liga a treia din Italia, a evoluat în 18 meciuri pentru echipa arădeană în acest campionat, în 17 dintre ele ca titular. În cele opt jocuri din 2019 a fost integralist.

Astfel, fundașul El Hasni va rămâne la Arad și nu va face deplasarea la București, acolo unde UTA joacă duminică, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 30-a. Rămâne de văzut dacă va mai fi reprimit în lotul primei echipe, având în vedere că cei pedepsiți în trecut de conducere și trimiși la satelit rar s-au întors. Majoritatea au ajuns la rezilierea de contract, mai puțin Cristinel Matei, care se află și acum în lotul, după ce la un moment dat i se arătase ușa.

Altfel, pentru meciul cu Metaloglobus, înspre care utiștii au plecat în această dimineață, antrenorul Cristian Păcurar are probleme de lot, în special în defensivă. Pe lângă El Hasni, exclus, „secundul” nu se poate baza nici pe Alin Șeroni, accidentat la gambă în ultimul joc. La mijlocaș, Stahl și Coulibaly sunt de mai mult timp accidentați, iar Matei și Copaci sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Pentru a compla lotul, Cristian Păcurar a apelat la juniorii de 2001, Ionuț Gavrilă și Denis Salka, scrie Sport Arad. Acesta din urmă a fost convocat în premieră de stafful tehnic al primei echipe și e variantă de fundaș central, în timp ce Gavrilă e la bază apărător stânga.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 12 Apr. 2019, 15:23 Campionat
Pe aceeași temă