Debut perfect pentru Florin Bratu la Turris: „Jucătorii au înțeles mesajul meu”. Cum a reacționat Ilie Stan după ce a pierdut în minutul 90+1

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 12:07 Campionat
Debut perfect pentru Florin Bratu la Turris:

Florin Bratu a debutat cu dreptul pe banca lui Turris, cu un succes în fața Gloriei Buzău, scor 2-1. Fostul antrenor al lui Dinamo spune că le-a cerut jucătorilor să aibă atitudine în teren, pentru că altfel nu pot câștiga.

Bratu a început perfect la Turris, reușind să învingă Buzăul: „Important e că am crezut până la capăt. Cred că am câștigat pe merit, am avut ocaziile mai importante, am ratat și un 11 metri. E meritul jucătorilor în întregime, pentru că au înțeles mesajul meu, că fără atitudine e foarte greu să câștigăm”, a spus Bratu, citat de Telekom Sport.

Bratu a spus și că vrea să mizeze din nou pe Cristi Bud: „E un jucător cu experiență, un jucător care cu siguranță a înțeles mesajul meu. Nu știu ce s-a întâmplat în trecut, nu mă interesează. Turris are nevoie de calitate și de experiența lui Bud”, a încheiat Bratu, după 2-1 cu Buzău.

Ilie Stan, supărat pe jucătorii săi

Antrenorul Buzăului, Ilie Stan, a spus că echipa sa a controlat meciul și nu merita să piardă: „Sunt foarte supărat că am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Noi le-am făcut cadou acel penalty. Am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Nu mai vorbesc de ocaziile pe care le-am avut. Legat de Turris, nu poți să lovești într-o echipă care totuși este pe primul loc. Cu arbitraje, fără arbitraje, ei sunt pe primul loc”, a spus Ilie Stan, după eșecul cu 2-1.

Gloria Buzău a reușit să egaleze pe final la Turnu Măgurele, dar Voicu a dat lovitura în minutul 91 pentru Turris.

Turris e lider în Liga 2 după zece etape. Nou-promovata are 25 de puncte. Gloria Buzău a picat pe 4, cu 19 puncte. Băieții lui Ilie Stan oricum n-au drept de promovare pentru acest sezon. Vezi AICI clasamentul detaliat.

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 12:07 Campionat
Pe aceeași temă