Csikszereda a ieșit din „zona roșie” după remiza de la Târgu Jiu. Valentin Suciu: „Am pierdut două puncte foarte mari. Câștigam dacă eram mai altruiști”

Csikszereda a ieșit din

FK Csikszereda a încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, partida disputată la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, în penultima etapă a turului Ligii 2, runda a 18-a.

eși au deschis scorul prin Vasile Pop, în minutul 23, cu un șut, la firul ierbii, de la 20 de metri, gazdele au făcut o repriză destul de modestă, fiind dominați de ciucani, care și-au creat multe ocazii. Firesc, FK Csikszereda a reușit să egaleze, în minutul 54, prin nou-intratul Romaric Logon, al cărui șut, slab, din 8 metri, s-a scurs printre picioarele portarului Iulian Anca-Trip. S-a încheiat egal, și, cu patru puncte, în ultimele două etape, echipa antrenată de Valeriu Suciu a urcat deasupra liniei care asigură menținerea în Liga 2, fiind pe 15, cu 20 de puncte.

„Din punctul meu de vedere, am pierdut două puncte, două puncte foarte mari, chiar dacă Viitorul Pandurii a deschis scorul și în primul minut a avut o ocazie foarte mare. A fost un meci deschis, pe contre, dar noi am avut mult mai multe oportunițăti. Puteam mai mult, dar trebuie să fim mai altruiști. E un campionat de uzură, în care poți pierde, dar și câștiga oriunde. Noi sper să strângem cât mai multe puncte până în iarnă, iar apoi vom vedea ce mai avem de făcut. Ne așteaptă un nou meci greu etapa viitoare, cu FC Argeș, dar încercăm să scoatem maximim”, a declarat Suciu după joc.

Au pus capăt seriei de 1-0 / 0-1

Echipa din Miercurea Ciuc a pus, astfel, capăt unei serii de șapte partide încheiete cu scorul de 1-0 sau 0-1, interval în care câștigase patru dintre ele. Victoria cu 1-0 înregistrată în partida cu Daco-Getica, echipă retrasă între timp din campionat, s-a anulat.

„E adevărat că noi am avut multe meciuri cu 1-0 sau 0-1, dar, indiferent de scor, contează tot cele trei puncte. Ne-am dori să marcăm mai mult, dar pentru asta trebuie să fim jucători de echipă. Din păcate, unii dintre jucătorii mei sunt mult prea egoiști”, a concluzionat Suciu.

În ultima etapă a turului, FK Csikszereda joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Campionii FC Argeș.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Pe aceeași temă