Cristi Bobar a anunțat ce buget are CSM Reșița pentru sezonul de Liga 2. Fanii, mobilizare importantă pentru club: „Au mers în oraș și au vândut abonamente”

Octavian Vasilescu 09 Aug. 2019, 13:30 Campionat
Cristi Bobar a anunțat ce buget are CSM Reșița pentru sezonul de Liga 2.** Fanii, mobilizare importantă pentru club:

CSM Reșița a început cum nu se putea mai bine sezonul din Liga 2. Nou-promovata a câștigat cu 2-0 în fața Universității Cluj, echipă ce a fost la un pas de promovarea în Liga 1 în sezonul precedent, ardelenii cedând în fața lui Hermannstadt la baraj, scor 2-1 la general.

Reșițenii s-au bucurat și de o asistență impresionantă la primul meci al celui mai așteptat sezon de Liga 2. Aproxmativ 5.000 de oameni au văzut pe viu debutul echipei lui Leo Doană. „CSM Reșița și-a recuperat și palmaresul. Avem un campionat și o Cupă a României. Sunt fostele glorii ale Reșiței, încercăm să-i aducem lângă echipă, ei ne sprijină. Este o foame mare de fotbal în Reșița. A fost această promovare de la -14, când am preluat echipa, am reușit să revenim în Liga 2. Nu e nicio mirare că au venit 7.000 de oameni cu U Cluj (n.r. – în realitate au fost cu vreo două mii mai puțini). Ne așteptăm să jucăm, în continuare, cu stadionul plin”, a spus Cristi Bobar, la ProSport Live.

Președintele echipei CSM Reșița a anunțat și bugetul pe care îl are echipa la dispoziție pentru acest sezon. „Am jucat cu o echipă care este favorită la promovare. Normal, ei erau favoriți. Leo Doană, antrenorul nostru, a pregătit foarte bine jocul. Se poate întâmpla absolut orice Avem unul dintre cele mai mici bugete, undeva la 600.000 de euro. Banii sunt, în totalitate, de la Consiliul Local și primăria Reșița. Așteptăm și Consiliul Județean lângă noi. Multă lume ne întreabă dacă aducem investitori. Noi îi așteptăm, suntem deschiși cu oricine, dar nu e chiar așa simplu să vină cineva și să arunce cu sutele de mii de euro”, a declarat Bobar, la ProSport Live.

Fanii s-au mobilizat serios înainte de startul acestui sezon. Bobar spune că aceștia au luat atitudine și s-au implicat în vânzarea de abonamente pentru acest sezon. În urma acestei mișcări, clubul a încasat o sumă importantă. „S-au vândut, cu trei săptămâni înainte de începerea campionatului, peste 1.500 de abonamente. Aici ne-au ajutat inclusiv suporterii, au mers în oraș. Au luat măsuțe, fulare și au stat în oraș în diverse puncte, și au vândut abonamentele pentru club”, a mai punctat Bobar, la ProSport Live.

Programul turului pentru CSM Reșița:

CS Mioveni – CSM Reșița
CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu
Daco-Getica București – CSM Reșița
CSM Reșița – Rapid
Concordia Chiajna – CSM Reșița
CSM Reșița – Turris Oltul Turnu Măgurele
ASU Politehnica Timișoara – CSM Reșița
CSM Reșița – Farul Constanța
CSM Reșița – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Campionii FC Argeș – CSM Reșița
CSM Reșița – SCM Gloria Buzău
Metaloglobus – CSM Reșița
CSM Reșița – UTA Arad
Dunărea Călărași – CSM Reșița
CSM Reșița – Petrolul Ploiești
FK Csikszereda – CSM Reșița
CSM Reșița – Ripensia Timișoara
Sportul Snagov – CSM Reșița

Foto: Zoli Bagosi

Octavian Vasilescu 09 Aug. 2019, 13:30 Campionat
Pe aceeași temă