Clubul din Liga 1 care vrea să profite de scandalul de la Petrolul. Președintele anunță că vrea compania Veolia ca partener: „Le propunem să vină alături de noi”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2019, 19:31 Campionat
Clubul din Liga 1 care vrea să profite de scandalul de la Petrolul.** Președintele anunță că vrea compania Veolia ca partener:

După ce și-a anunțat retragerea de la Petrolul, în urma scandalului de astăzi de la conferința de presă în care finanțatorul clubului ploieștean l-a prezentat pe președintele propus Marius Stan, compania Veolia a și fost curtată imediat de un alt club din România pentru a-i cere să îi fie partener. Poli Iași vrea să profite de această situație.

Oficialii Politehnicii Iași au intrat pe fir după ce gigantul francez Veolia s-a retras de la Petrolul Ploiești și susțin că sunt interesați de un parteneriat cu furnizorul de apă și energie.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că va lua legătura cu conducerea concernului francez pentru a le propune un parteneriat.

„Din câte știu, Veolia este intrată și pe piața ieșeană și ne dorim să facă parte din proiectul nostru. Vom lua legătura cu conducerea concernului francez și le vom propune să vină alături de noi. Sperăm ca brandul Veolia să se alăture brandului Politehnica Iași”, a declarat, pentru ProSport, președintele executiv Adrian Ambrosie.

Veolia a fost partener – finanțator la Petrolul din 2017 și până acum, asigurând bugetul clubului ploieștean în ultimele două sezoane, în Liga 2 și 3. În acest campionat, Petrolul a ratat promovarea în Liga 1 și acest lucru a adus o mulțime de nemulțumiri din partea finanțatorului și a suporterilor. În campionatul recent încheiat, se vorbește că gruparea ploieșteană ar fi avut un buget de aproape două milioane de euro.

Mai nou, și FC Botoșani a anunțat, prin vocea finanțatorului Valeriu Iftime, că le va propune celor de la Veolia să vină ca partener la club.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 13 Jun. 2019, 19:31 Campionat
Pe aceeași temă