Chindia și Dacia Unirea vor încheia etapa a 9-a a Ligii 2. Oficialii ambelor echipe sunt puși în gardă înaintea meciului de duminică

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 13:19 Campionat
Chindia și Dacia Unirea vor încheia etapa a 9-a a Ligii 2.** Oficialii ambelor echipe sunt puși în gardă înaintea meciului de duminică

În etapa a 9-a a turului Ligii a 2-a la fotbal, Dacia Unirea, locul al 10-lea, va juca în deplasare la una dintre formațiile care au ca obiectiv clasarea pe podium la finalul competiției, Chindia Târgoviște, grupare aflată în acest moment pe poziția a 5-a. Meciul e programat să se dispute duminică, de la ora 11:00, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște și va fi televizat.

Formația brăileană se va pregăti pe Municipal până vineri, iar sâmbătă va pleca spre Târgoviște. Alin Pânzaru nu-l va avea în lot pe Cubleșan, jucătorul urmând să facă o pauză de o lună după ce i-a recidivat accidentarea la picior.

„Este clar că vom întâlni o echipă valoroasă care și-a propus clasarea pe podium, dar sperăm că jucătorii noștri vor profita de momentul bun pe care îl traversează. Mă refer la prestația de sâmbăta trecută în care am câștigat fără drept de apel jocul cu FC Argeș (n.r. – 3-1 pentru brăileni după ce au fost conduși). Mergem la Târgoviște să facem o figură frumoasă”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Valentin Avramescu, președintele Consiliului de Administrație al Daciei Unirea.

De partea cealaltă, Chindia vine după meciul dezamăgitor de la Târgu Mureș (scor 0-0), unde a fost dominată de ASA, o echipă care fusese părăsită de cinci jucători și care trece prin mari probleme financiare. Antrenorul Nicolae Croitoru consideră că jocul cu Dacia Unirea va fi unul dificil.

„Chiar dacă nu este o echipă implicată în lupta pentru promovare, Brăila este o echipă omogenă, o echipă care joacă de mult timp împreună și care înscrie multe goluri, având rezultate foarte bune în jocurile din deplasare. Etapa trecută, brăilenii au reușit o victorie fără drept de apel cu FC Argeș. Așadar, un joc dificil, pe care noi îl vom trata foarte serios și vom merge pe drumul cel bun!”, a spus Nicolae Croitoru pentru site-ul Chindiei.

În clasament, Chindia are 14 puncte acumulate după 8 meciuri, iar Brăila are cu trei mai puțin, 11.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 13:19 Campionat
Pe aceeași temă