Caruselul antrenorilor în Liga 1 și Liga 2! Se pregătesc permutări pe băncile mai multor echipe. Cine a fost ofertat să preia Turris-Oltul

Marius ANGHEL 01 Oct. 2019, 12:37 Campionat

Liga 1 va lua o pauză într-o săptămână, cu ocazia meciurilor echipei naționale cu Insulele Feroe și Norvegia, programate pe 12, respectiv 15 octombrie, în cadrul Preliminariilor Campionatului European din 2020. Momentul va marca și o serie de schimbări de antrenori la echipe, inclusiv în Liga 2. Informațiile ProSport sunt că mai mulți antrenori doar așteaptă pauza pentru a pleca de la o echipă la alta.

Cei vizați sunt Edward Iordănescu, dar și Dan Alexa, de la echipele din Liga 1. Iordănescu jr. a și anunțat oficial ca așteaptă pauza pentru a-și clarifica situația la Gaz Metan Mediaș. Potrivit surselor ProSport, tehnicianul e așteptat să revină pe banca Astrei, club pe care l-a mai antrenat în urmă cu două sezoane, când, într-un meci disputat la Timișoara, i-a arătat arbitrului Sebastian Colțescu un semn referitor la cătușe, nemulțumit de deciziile luate.

Dan Alexa, ofertat de liderul din Liga 2, Turris Oltul

Postul de principal de la Astra ar rămâne vacant, deoarece Dan Alexa nu mai este dorit de patronul Ioan Niculae și va pleca cel mai sigur după meciul de luni cu FC Hermannstadt. Alexa e dorit la Turris-Oltul Turnu Măgurele, formație care deja l-a și contactat după ce Erik Lincar a cerut rezilierea contractului. „Chirurgul” mai rămâne sigur însă până la jocul Astrei de Luni. Cât despre viitorul adversar, FC Hermannstadt, la Sibiu va ajunge Eugen Neagoe, care a luat o pauză scurtă după problemele de sănătate întâmpinate în mandatul de la Dinamo.

Iar dacă am vorbit de Turris-Oltul, vești sunt și despre Erik Lincar. Orădeanul pare tentat să lucreze din nou în tandem cu Marius Baciu. Cei doi ar fi dorit să ajungă la FC Hermannstadt, dar a fost preferat Neagoe. De altfel, e de înțeles de ce Baciu ar părăsi-o pe Daco-Getica, un club cu mari restanțe financiare din Liga 2 și care cel mai sigur va lua drumul Ligii 3. Ar rămâne vacantă poziția de antrenor la Gaz Metan Mediaș, acolo unde Baciu a jucat.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 01 Oct. 2019, 12:37 Campionat
Pe aceeași temă