ASU Politehnica vrea să lege victorii la partida cu Daco-Getica: „Cea mai mare greșeală pe care putem să o facem este să ne subestimăm adversarul”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Aug. 2019, 16:36 Campionat
ASU Politehnica vrea să lege victorii la partida cu Daco-Getica:**

ASU Politehnica are un nou meci mai accesibil, după deplasarea de săptămâna trecută de la Pandurii, unde a câștigat cu 3-0, obținând astfel primul succes în noul sezon. De data aceasta, alb-violeții primesc vizita celor de la Daco-Getica București, iar Cosmin Petruescu mizează pe o nouă victorie. Lotul este valid în întregime și se mai așteaptă doar vizele pentru moldovenii Zabun și Tîmbur.

Petruescu nu vrea ca jucătorii să lase concentrarea deoparte. „Suntem conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă, chiar dacă adveresarii noștri au obținut două rezultate negative în primele două etape. Întâlnim o echipă relativ tânără, incomodă, imprevizibilă. Au trecut printr-o serie de schimbări, dar și-au păstrat un trident median format din Mihai Stancu, Tudorică și Raphael Stănescu. În spatele lor joacă Iani, jucător crescut la Academia lui Hagi, în atac e Răducanu, jucător care a cochetat cu lotul național de 2000. În poartă sunt Meilă sau Began. Nu în ultimul rând, fundaș central e Răzvan Prodan, fiul regretatului Didi. Voineag e fundaș stânga, am înțeles că s-a accidentat, dar la cei 25 de ani ai săi, vrea să revină pe prima scenă fotbalistică”, a precizat „Conferențiarul”, care a arătat că și-a făcut temele pentru meci.

Antrenorul Politehnicii consideră că e bine să marcheze elevii săi rapid. „Cea mai mare greșeală pe care putem să o facem este să ne subestimăm adversarul. Cu siguranță nu vom face acest lucru, ne-am pregătit bine săptămâna aceasta, avem un moral bun. Daco-Getica e o echipă tânără, care dacă nu reușești să-i înscrii gol, prinde curaj și există posibilitatea să ne facem singuri partida dificilă. Pornim cu prima șansă datorită plusului de valoare și experiență. Consider că noi suntem favoriți”, a mai spus antrenorul lui ASU.

Ungureanu: „Pornim clar ca favoriți și sunt convins că vom lua cele trei puncte”

Adrian Ungureanu speră să înscrie, la fel cum a făcut-o la Târgu Jiu. „Mă bucur că am revenit la Poli, știam ce înseamnă Politehnica. Mie chiar mi-a plăcut foarte mult aici și data trecută, chiar dacă în acea perioadă nu aveam aceleași condiții. Am așteptat golul de mult timp, cu siguranță nu va fi și ultimul. Adversarul e în reconstrucție totală, au un mix de tineri. Noi pornim clar ca favoriți și sunt convins că vom lua cele trei puncte. Echipa este montată, suntem într-o formă sportivă bună. Cred că va fi mai multă lume ca la meciul cu Mioveni”, a precizat Ungureanu.

Călin Jurj îi cunoaște pe unii jucători ai bucureștenilor, cu care a fost coleg la naționala de juniori. „Au un lot relativ tânăr, asta înseamnă că au jucători ambițioși, cu dorință de afirmare. Cu unii dintre ei am fost coleg la lotul național și știu că au calitate. Noi am pregătit bine partida, suntem motivați vrem să luăm cele trei puncte. Avem de luat și o revanșă cu suporterii, pentru că la ultimul meci de acasă nu a ieșit cu ne-am fi dorit”, a precizat Jurj.

Cu trei puncte, ASU Poli e pe locul 10 în Liga 2 după două etape. Deocamdată, cu 0 puncte, Daco-Getica figurează pe locul 19. Meciul dintre cele două echipe se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ASU Politehnica Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 15 Aug. 2019, 16:36 Campionat
Pe aceeași temă