ASU Politehnica are aproape o echipă întreagă absentă înaintea meciului cu Energeticianul. Alb-violeții abia așteaptă revederea cu fostul antrenor Bogdan Andone

Marius ANGHEL 07 Dec. 2018, 13:51 Campionat
ASU Politehnica are aproape o echipă întreagă absentă înaintea meciului cu Energeticianul.** Alb-violeții abia așteaptă revederea cu fostul antrenor Bogdan Andone

ASU Politehnica termină anul cu un meci pe Știința, iar adversarul va fi chiar echipa condusă de fostul antrenor din urmă cu un an, Bogdan Andone. Va fi un meci greu pentru timișoreni, pentru că, deși de la Energeticianul au plecat destul de mulți jucători, la bănățeni lipsesc nu mai puțin de nouă fotbaliști.

Vor lipsi Murariu, Nicolescu, Cherecheș, Poparadu, Schieb, Ghinescu, Popescu, Velici și Bănică. „Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar, în același timp, suntem optimiști și trebuie să obținem toate cele trei puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o serie de jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronul, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate”, a precizat Petruescu.

Petruescu și Andone studiau împreună adversarul

Cosmin Petruescu spune că, de multe ori, el și Bogdan Andone împărtășeau informații despre adversari. „Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații depsre adversari pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizat acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a povestit antrenorul de la ASU Politehinica.

Jucătorii vor să încheie anul cu bine

Ionuț Plămadă spune că o victorie le-ar aduce alt moral înainte de vacanță. „Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar în același timp, suntem optimiști, și trebuie să obținem toate cele trei puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o seriede jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronul, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate. Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații despre adversarii pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizat acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a precizat atacantul.

Dragoș Cojocaru a vorbit și de importanța unei revanșe în fața suporterilor. „Va fi un meci destul de greu având în vedere și condițiile. Terenul va fi un pic înghețat. Dar sperăm să ne facem treaba cât mai bine și să luăm cele trei puncte. Știm situația lor de acolo, dar au în continuare o echipă bun. Avem o revanșă de lua în fața lor și asta trebuie să facem. Trebuie să ne revanșăm față de suporteri și să câștigăm”, a precizat Cojocaru.

Cu 28 de puncte obținute în 20 de etape, Energeticianul e pe locul 9. ASU Politehnica e pe 12, cu 24 de puncte. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Știința.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 07 Dec. 2018, 13:51 Campionat
Pe aceeași temă