Arbitra de rezervă l-a enervat pe „Vioară” cerându-i să ia un maiou peste tricoul norocos. „Am pantalonii albi, vrei să mi-i dau jos?”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 21:44 Campionat

Încă din primele minute ale jocului cu SC Bacău, scor 2-1, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a avut niște dispute verbale cu arbitra de rezervă Elena Demetrescu. Aceasta, nimeni alta decât soția asistentului de pe partea cu băncile de rezervă, i-a spus lui ,,Vioară” să își ia un maiou peste tricoul cu dungi galbene și albe, însă tehnicianul gazdelor a refuzat să facă acest lucru. Totul din superstiție după cum avea să declare Viorel Ion la conferința de presă.

,,M-a luat din prima secundă să-mi schimb tricoul ori să iau un maiou peste, ceea ce azi (n.r. sâmbătă) nu se putea. De aici a plecat totul și m-a enervat cel mai mult. Eu de câte ori am pus un maieu pe mine am pierdut meciul. Nu aveam de ce să îmi iau, mai ales că ei au jucat în alb, iar noi în albastru. Ce are galbenul? Păi ziceai alb. Am albi, pantalonii, îi zic. Vrei să mi-i dau jos? Și am vrut să-mi dau pantalonii jos, dar s-a supărat și a plecat”, a spus ,,Vioară”.

Partida disputată pe stadionul din Crâng în cadrul primei etape a Ligii a II-a s-a încheiat cu victoria Gloriei Buzău, scor 2-1.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 01 Sep. 2014, 21:44 Campionat
Pe aceeași temă