„Ar fi o greșeală să spunem acum că suntem promovați”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 22:27 Campionat

Deși FC Botoșani are patru victorii consecutive în acest retur, 14 marcate și doar două primite, principalul finanțator al echipei susține că promovarea încă nu este reușită. El le-a cerut jucătorilor să trateze foarte serios următoarele meciuri pentru a nu avea surprize pe finalul sezonului când vor întâlni contracandidatele la promovare.

Valeriu Iftime a spus la finalul meciului cu Dinamo II București că nu i-a plăcut ce a văzut în debutul partidei când oaspeții au pus reale probleme elevilor lui Cristi Popovici. „La 1-0, la 1-1 am fost nervos dar am înțeles că a fost terenul foarte greu și e dificil să te exprimi. Eu vreau o echipă care joacă fotbal, care domină. O echipă de divizia A. O echipă care are față de divizia A trebuie să o arate în continuu. La 5-1 îmi place și au mai dat goluri și cei pe care îi contestam eu”, a spus Valeriu Iftime.

Cât privește promovarea, oficialul botoșănean este rezervat în declarații și așteaptă ca jucătorii să trateze și următoarele meciuri cu aceeași seriozitate cum au făcut-o până acum. „Vrem promovarea dar sunt două teme foarte importante. Este chestiunea financiară pe care trebuie să o țin eu și a doua chestiune este ca echipa să fie ținută în priză. Se poate întâmpla orice. Avem trei-patru meciuri la urmă care pot fi decisive. Cred că echipa poate dar ar fi o greșeală să spunem acum că suntem promovați”, a adăugat finanțatorul echipei FC Botoșani.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 22:27 Campionat
Pe aceeași temă