Ape învolburate la Constanța: lupte interne pentru șefia SSC Farul și discuții pentru înlocuirea lui Petre Grigoraș. „Se pare că ar dori să nu mai continuăm”

Marius ANGHEL 21 Jun. 2018, 14:37 Campionat
Ape învolburate la Constanța: lupte interne pentru șefia SSC Farul și discuții pentru înlocuirea lui Petre Grigoraș.**

SSC Farul Constanța a reușit a doua promovare consecutivă de la înființare, a făcut pasul în Liga 2, însă nu are deloc liniște. Dacă în cadrul conducerii clubului se dă o luptă internă pentru preluarea controlului majoritar, nici în privința staffului tehnic lucrurile nu mai sunt sigure.

O parte dintre suporteri nu-l mai doresc antrenor pe Petre Grigoraș, iar unii dintre ei au și avut o ședință cu el pentru a-i transmite nemulțumirile. Experimentatul tehnician spune că vrea să continue cu Farul, însă își dorește liniște și un buget care să-i permită să spere la o nouă promovare.

„Am avut o discuție cu câțiva dintre suporteri, 10 – 12 persoane, din galerie, care s-au arătat nemulțumiți de anumite aspecte. Am discutat cu ei și se pare că ei ar dori să nu mai continuăm. Așa se înțelege zvonurile apărute. Însă oficial, din partea clubului, nu mi-a transmis nimeni nimic. Aștept să văd ce se întâmplă. Nu comentez nimic acum, că nu am ce comenta. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Eu nu am spus că vreau să plec de la echipă. Am zis că vreau să avem liniște, posibilitatea de a lucra în liniște și să încercăm să avem un buget care să ne permită să luptăm pentru promovare. Am văzut 5 – 6.000 de spectatori la câteva meciuri și am fost încântat de ei, în primul rând. S-a văzut că sunt alături de echipă, că își doresc mai mult decât au avut până acum și le era foame de fotbal. Iar acest lucru m-a făcut să cred că totul va fi în regulă”, a spus Petre Grigoraș pentru Ziua de Constanța.

Totuși, nemulțumiri există, chiar și în conducere, altfel nu ar fi fost contactați, potrivit surselor Liga2.ro, Valeriu Răchită, căruia i s-a terminat contractul cu Sportul Snagov, sau Daniel Oprița, care s-a despărțit de CSM Școlar Reșița.

Însă, directorul executiv al SSC Farul, Marcel Lică, respinge orice zvon că Grigoraș ar fi pe făraș, spunând chiar că acesta și-a îndeplinit obiectivul, mai are contract încă pe doi ani și va continua la echipa constănțeană.

„Mă surprinde o asemenea știre. Petre Grigoraș mai are doi ani de contract cu SSC Farul. Cei din conducere spun că nu a fost nicio discuție de reziliere a contractului. Nu știu de unde au apărut aceste speculații. Luni e reunirea lotului și apar tot felul de știri care nu fac bine nimănui. Contractul cu Petre Grigoraș a fost făcut pe trei ani, cu obligația de promovare în primul an din Liga a 3-a în Liga a 2-a. S-a realizat acest obiectiv, astfel că nu văd niciun impediment în a continua”, a declarat Lică pentru sursa citată mai sus.

Altfel, SSC Farul are programată reunirea luni, la stadionul Farul.

Marius ANGHEL 21 Jun. 2018, 14:37 Campionat
Pe aceeași temă