„Am arătat ca o corabie avariată rău”. Mihalcea dă vina pe campania de transferuri din vară pentru dezastrul pe care îl trăiește acum Dunărea

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 15:54 Campionat

Deși a avut timp două săptămâni să pregătească duel de la Târgoviște cu Chindia, Dunărea s-a prezentat execrabil în meciul de sâmbătă, iar în final s-a văzut învinsă cu 5-0, la cea mai mare diferență de scor de când joacă în Liga 2.

Schimbarea conducerii și renunțarea la unii jucători titulari nu au produs șocul dorit la Dunărea. Neguț (28′), Cherchez (34′ și 48′), Vătavu (70′) și Ioniță (85′) l-au învins de cinci ori pe Cezar Lungu, înfrângerea ducând echipa din Călărași pe locul 13 în clasament, la șase puncte peste locurile retrogradabile.

La finalul meciului, antrenorul Adrian Mihalcea a încercat să explice ce s-a întâmplat cu echipa sa. „Este o înfrângere dureroasă, în care am arătat ca o corabie avariată rău. Am început destul de bine, într-un sistem nou, conceput după jucătorii pe care îi avem, pentru că ne confruntăm cu mari probleme de efectiv. Au fost greșeli personale, iar a doua repriză nici nu am mai contat, arătând foarte, foarte rău. Nu am reușit să gestionăm foarte bine situația din vară, când au plecat numai puțin de 15 jucători, din care șapte erau titulari. Am făcut transferuri pe fugă și după CV, însă nu ne-au ajutat foarte mult. Am continuat doar să ne plombăm echipa, însă avem promisiuni că din iarnă vom avea un buget care să ne permită să aducem jucători care ne pot ajuta. Felicit Chindia pentru această victorie, este pe deplin meritată, iar nouă nu ne rămâne decât să strângem rândurile cum mai putem până în iarnă. Chindia nu mi-a lăsat însă impresia unei echipe capabile să lupte pentru promovare. Acum a jucat bine contra unei echipe a noastră debusolată, dar pentru a te bate la promovare ai nevoie de constanță. Chindia nu poate să țină pasul cu echipe de locurile promovabile, cu un astfel de joc”, a spus, citat de jurnaldedambovita.ro, Mihalcea.

Leu: „Antrenorul va răspunde pentru deciziile pe care le-a luat „

Pe de altă parte, noul președinte al Dunării, Bogdan Leu, anunță că Mihalcea va răspunde pentru deciziile pe care le-a luat în ultima perioadă. „Nu pot să înțeleg această lipsă de atitudine a jucătorilor. Nu se poate să joci pe un teren mocirlos și să termini meciul cu tricoul foarte puțin murdar. Antrenorul va răspunde pentru deciziile pe care le-a luat în ultima perioadă. Ne-am prezentat cu o linie de fund improvizată. Mâine vom avea o discuție cu antrenorii, dar și cu jucătorii. Suntem într-o situație teribilă din care trebuie să ieșim cât mai repede.

Marți voi avea o conferință de presă în care voi prezenta noua echipă, cei patru vicepreședinți, dar și persoana care se va ocupa de Centrul de Copii și Juniori, după plecarea mea”, a comentat Leu la radio Sport Total FM.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă