Alin Pânzaru, supărat și auto-ironic după înfrângerea cu Ripensia: „Plecăm cu săptămânile de acasă și ne întoarcem cu tola goală. Probabil e antrenorul slab”

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 21:51 Campionat
Alin Pânzaru, supărat și auto-ironic după înfrângerea cu Ripensia:**

Dacia Unirea Brăila rămâne „lanterna roșie” a Ligii 2 după ce a pierdut, scor 1-2, duminică, în deplasarea de la Timișoara, cu Ripensia, în cadrul etapei a 24-a. Elevii lui Alin Pânzaru au jucat destul de bine, dar au pierdut și după un penalty contestat, acordat de arbitrul Denis Haidiner. Pânzaru a fost supărat după joc, cu îngrijorarea perspectivei retrogradării și a spus că poate el este slab ca antrenor.

Antrenorul Brăilei deplânge lipsa punctelor. „Înfrângere azi, înfrângere la Suceava, pe un fond de joc bun în ambele meciuri. Probabil e antrenorul slab, cu siguranță. Au fost două greșeli individuale. Nu aș putea spune că s-a pierdut jocul pe două greșeli colective. Două situații simple pe care le puteam rezolva. Un aut în prima repriză, o minge simplă de jucat, pe care o complici și e 1-0 și la penalty, a fost jucată mingea. Nu mai are importanță. Nu te pui în situația de a degaja o minge pe care nu o vezi. Două situații care ne-au privat de cel puțin un punct. Ca joc, o atitudine foarte bună. Ne-am creat ocazii, dar am pierdut cu o echipă din zona apropiată nouă. Rămânem pe ultima poziție și ne afundăm, din păcate. Efortul colectiv e foarte bun, din păcate, nu avem puncte. Aș fi preferat un joc prost, fără elan, și să plecăm cu ceva. Plecăm cu săptămânile de acasă și ne întoarcem cu tolba goală. Am început jocul cu șase jucători U21 și am terminat cu opt. Sunt copii buni, au elan. Probabil nici experința pe care nu au o au nu ne face să gestionăm mai bine momente de genul celor de la goluri”, a declarat Pânzaru despre meci.

Restanțele „istorice”, departe de fi stinse la formația brăileană

Antrenorul a explicat că restanțele financiare nu s-au mai stins după ce anul trecut clubul a dat două salarii. Totuși, Pânzaru e optimist că banii vor veni de la autorități în cele din urmă. „Au mai rămas restanțe pe 7 luni. A fost o finanțare pe anul trecut, iar cei care au venit noi au venit cu banii la zi. Rămân din urmă, care au cinci luni, plus alte două-trei acum. Așteptăm, nu asta e problema. Finanțarea se va rezolva, sper. Lucrurile par că intră într-un făgaș normal. Nu facem puncte și rămânem într-o zonă în care retrogradăm”, a mai spus tehnicianul formației brăilene.

Fără punct în 2018, Dacia Unirea rămâne pe locul 19, are 18 puncte și are deja șase în spatele echipelor aflate deasupra „zonei roșii”. La finalul săptămânii, brăilenii vor lua totuși trei puncte, însă la „masa verde”, fiindcă trebuia să o întâlnească pe ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: fb Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 21:51 Campionat
Pe aceeași temă