Al doilea meci, a doua înfrângere pentru Dorinel Munteanu la CSM Reșița: „Vreau să discut cu conducerea clubului”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 17 Nov. 2019, 10:11 Campionat
Al doilea meci, a doua înfrângere pentru Dorinel Munteanu la CSM Reșița:**

CSM Reșița a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, derby-ul Banatului cu Ripensia Timișoara, în etapa a 18-a a Ligii 2, și a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie, din care a scos doar un punct. Vlad Chera (38) și Albert Voinea (70) au punctat pentru timișoreni, în timp ce Milorad Banac (90) a mai dat de doi bani speranțe pentru reșițeni în prelungiri. Dorinel Munteanu a pierdut și al doilea joc pe banca echipei din Valea Domanului și spune că în iarnă trebuie făcute multe transferuri pentru ca să poată salva CSM-ul de la retrogradare.

Dorinel Munteanu: „Am preluat o echipă aflată într-o criză”

După eșecul de la Miercurea Ciuc, 0-1 cu FK Csikszereda, Dorinel Munteanu a pierdut și al doilea meci pe banca Reșiței, 1-2 pe teren propriu cu Ripensia.

Fostul internațional știe că CSM Reșița e o echipă în criză, dar e convins că momentul va fi depășit. „N-am preluat o echipă care avea de toate și juca fotbal. Am preluat o echipă aflată într-o criză. Consider că jocul cu Ripensia l-am pierdut nemeritat, pentru că am avut două ocazii singuri cu portarul. Am improvizat foarte mult în acest meci și nu sunt mulțumit de lotul pe care-l am la dispoziție, atât numeric, cât și valoric. Dacă reșițenii vor să rămânem în Liga 2 și să construim o echipă puternică, trebuie să fie alături de noi. Le înțeleg nemulțumirea și, când am venit la Reșița, am venit cu sufletul deschis. Totuși, eu sunt convins că ne vom atinge obiectivul de a rămâne în Liga 2”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul meciului cu Ripensia.

„De acum înainte eu sunt responsabil de echipă”

Planul pentru la iarnă e firesc: schimbarea lotului. „Este clar că avem nevoie de întăriri. Avem nevoie de șase-șapte jucători și este clar faptul că am nevoie de concurență pe fiecare post. De acum înainte eu sunt responsabil de echipă și voi duce această responsabilitate până o voi salva de la retrogradare. Vreau să discut cu conducerea clubului, cu primarul Ioan Popa și vreau să aducem jucători. Acum au mai rămas trei meciuri foarte grele și vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Apoi vom face o pregătire de iarnă așa cum trebuie și vom aduce jucători. Nu vreau să reproșez nimănui ceea ce s-a făcut până acum, dar, din punct de vedere numeric și valoric, nu am jucători. Acest lucru l-am știu de la început și sunt convins că voi reuși să scot echipa din acest blocaj psihologic”, a mai spus Munteanu.

Cu 16 puncte acumulate în 17 meciuri desfășurate în 18 etape, CSM Reșița se află pe poziția a 17-a, retrogradabilă, la trei puncte sub Dunărea Călărași, ultima clasată pe pozițiile care asigură menținerea în Liga 2. În următoarea etapă, Reșița joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Sportul Snagov, iar ultimii doi adversari pe care îi mai întâlnește în acest an sunt „U” Cluj (d) și CS Mioveni (a).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Ștefan MORARU / Caraș Online

Anda DELIU, Marius ANGHEL 17 Nov. 2019, 10:11 Campionat
Pe aceeași temă