Afaceristul gorjean care a negociat să preia Foresta și Clinceni s-a îndreptat acum către un alt club din Liga 2. Cel ofertat confirmă discuțiile: „Am investit mult și nu dau echipa gratis”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 15:36 Campionat
Afaceristul gorjean care a negociat să preia Foresta și Clinceni s-a îndreptat acum către un alt club din Liga 2.** Cel ofertat confirmă discuțiile:

După ce negocierile cu Foresta Suceava și Academica Clinceni au eșuat, omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină a avut zilele trecute două întâlniri cu Cătălin Rufă, patronul clubului Metalul Reșița, care își va schimba denumirea în această vară Sportul Snagov.

Deși retrogradată sportiv din Liga 2, echipa lui Cătălin Rufă s-ar putea menține în eșalonul secund după retragerea FC Brașov. Brașovenii nu s-au înscris pentru noul sezon, în timp ce Metalul a depus cerere să fie primită în campionat. Deocamdată, Cătălin Rufă și Nicolae Sarcină nu au ajuns la un acord, iar șansele ca deținătorul firmei Succes să preia locul de Liga a 2-a par minime.

„Eu sunt dispus să vând pachetul meu de acțiuni, pentru că intenționez să mă mut cu familia în Franța. Însă, clubul are bani de încasat, am investit mult acolo și este clar că nu dau echipa gratis. Pentru mine este simplu dacă domnul Sarcină sau oricine altcineva vine cu banii, îi dau clubul, dacă nu, îl păstrez, mai ales că pentru sezonul viitor am finanțarea asigurată”, a declarat, pentru Liga2.ro, Cătălin Rufă, care s-a asociat cu primăria Snagov, iar de echipă se va ocupa în noul sezon ca manager general Valeriu Răchită.

În trecut, noul Sportul Snagov s-a numit Damila Măciuca, apoi și-a schimbat denumirea în Metalul Reșița odată cu mutarea în Valea Domanului. În campionatul trecut, deși a jucat în satul Ghermănești, care aparține de comuna Snagov, Metalul Reșița și-a menținut numele.

Nicolae Sarcină a preluat de curând echipa de Liga a 3-a ACS Șirineasa, însă, deocamdată, nu s-a decis ce va face cu clubul vâlcean. Nu a stabilit unde va juca sezonul viitor, nu a numit antrenor și nu a luat jucători, așteptând întâi să vadă dacă va finaliza tratativele pentru Liga a 2-a.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă