Adrian Bogoi a găsit motivul pentru jocul slab al „pandurilor” cu UTA: „Am stat prost în teren încă din minutul 1. A trebuit să fac și improvizații”

Deși venea după două partide în care nu primise gol, 0-0 cu SCM Gloria Buzău și 1-0 la Metaloglobus București, Pandurii Târgu Jiu a scos de cinci ori mingea din propria poartă cu UTA, astăzi, pe teren propriu. Oltenii au și reușit să înscrie de două ori, pentru prima dată în acest sezon, însă tot a fost prea puțin pentru a spera măcar la un punct din partida cu arădenii. A fost Pandurii – UTA 2-5 în etapa a 8-a a Ligii 2.

La finalul partidei, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că echipa sa a fost depășită de adversari încă din primul minut. „Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, atât individual, cât și colectiv, plus că noi am mai și făcut greșeli în zona defensivă. În general, toată echipa a jucat destul de slab. Am stat foarte prost în teren, încă din minutul 1. A trebuit să fac și unele improvizații. Vișan a acuzat unele probleme și nu s-a mai antrenat în ultimele două zile și a trebuit să bag un alt junior, așa cum cere regulamentul, în primul 11 (n.r. – Adrian Nichifor), și s-a dereglat tot sistemul nostru defensiv. UTA e o echipă bine finanțată, între primele cinci din campionat, care, la finele sezonului, are mari șanse se ocupe unul dintre primele două locuri care promovează direct sau locul 3, care duce la baraj”, a declarant antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi.

George Tudoran ar putea reveni la Pandurii, după ce Rapid a renunțat la el

La meci a asistat și fostul golgheter al echipei din sezonul trecut, George Tudoran. Acesta și-a reziliat contactul cu Rapid București, după doar trei etape scurse din actuala stagiune, și se pregătește deja cu Pandurii. Mijlocașul nu a jucat însă niciun minut la giuleșteni.

Bogoi așteaptă să intre banii în conturile clubului, după ce în această săptămână Curtea de Apel Craiova a decis că acționarii trebuie să vireze cei peste 3 milioane de euro restanți, reprezentând cotizațiile din perioada 2014-2017. Totodată, Bogoi speră ca FRF să ridice interdicția dictată echipei în privința legitimării chiar și a jucătorilor liberi de contract. 

„Tudoran e liber de contract și se pregătește cu noi, dar nu știm, deocamdată, dacă și când putem face transferuri. Așteptăm să se concretize și ce s-a scris în ziare în privința procesului cu acționarii, așteptăm să intre banii și dacă se ridică și acea interdicție, să putem aduce și jucători, pentru a întări lotul”, a precizat Bogoi.

După 8 runde, Pandurii Târgu Jiu se află pe penultimul loc, cu 5 puncte și golaveraj 5-15. Etapa viitoare, gorjenii joacă la Dunărea Călărași.  

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Viorel MUSCĂ‚ / Sport Arad

Pe aceeași temă