Callatis și-a pus antrenor principal! Vine de la juniorii B ai Viitorului

10 Oct. 2011, 14:10 Liga 2
Callatis și-a pus antrenor principal!** Vine de la juniorii B ai Viitorului

Începând de astăzi, noul antrenor principal al divizionarei secunde, Callatis Mangalia, este Mugurel Cornățeanu, cel care a semnat un contract valabil până la încheierea campionatului, având ca obiectiv evitarea retrogradării.

Mugurel Cornățeanu a evoluat ca jucător la Callatis Mangalia, FC Farul Constanța, Steaua București și Lokeren (Belgia), a mai antrenat pe Callatis (ultima oară în campionatul 2009-2010), iar în ultima perioadă a pregătit formația de juniori republicani B, la Viitorul Constanța.

În această după-amiază, la ora 16, va conduce primul antrenament iar mâine seară, va sta pe banca tehnică, în meciul amical pe care Callatis Mangalia îl va susține, în deplasare, cu echipa de prima ligă bulgară, Kaliakra Kavarna.

Președintele echipei din sudul Litoralului, Neculai Tănasă a declarat după numirea noului antrenor: „Am vrut neapărăt, să aducem un antrenor constănțean, care a jucat și a mai antrenat aici, cunoaște situația și pune și mult suflet. Sunt convins că își va îndeplini obiectivul și vom avea rezultate cât mai bune”.

Antrenori secunzi sunt în continuare Aurel Chelu și Laurențiu Gheorghe.

Articol scris de Cătălin Donose

10 Oct. 2011, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă