Veste excelentă primită de Daniel Pancu! OFICIAL | Rapid a făcut un nou transfer: „Primul meci în care poate juca va fi cel cu Petrolul”

Veste excelentă primită de Daniel Pancu!** OFICIAL | Rapid a făcut un nou transfer:

Adus în lotul Rapidului în urmă cu mai bine de o lună și anunțat oficial ca noul jucător al echipei giuleștene inclusiv într-o conferință de presă, Saifeddine Alami Bazza (26 de ani) nu a jucat până acum în niciun meci sub comanda lui Daniel Pancu. Motivul nu a fost că mijlocul marocan cu cetățenie spaniolă ar fi fost accidentat, ci că Rapid nu i-a obținut „cartea verde”, fiindcă acesta era în litigiu cu fosta sa echipă, Raja Casablanca. Astăzi însă, legitimarea lui Alami a fost realizată, după ce i-au sosit actele, astfel că va fi apt pentru următorul meci oficial.

Saifeddine Alami Bazza a semnat un contract pe trei ani cu Rapid și e văzut ca un „numărul 10 foarte bun” de antrenorul Daniel Pancu. Acesta a mai jucat în România pentru Dunărea Călărași, în sezonul 2015/2016, iar ultima dată a fost legitimat la Raja Casablanca, în prima ligă din țara sa natală, unde, însă, nu figurează cu meciuri jucate.

„ALAMI, LIBER LA JOC 😎

Mult așteptata „Carte Verde” a lui Saifeddine Alami Bazza a sosit, astfel încât mijlocașul marocan are drept de joc pentru Rapid, începând de astăzi.

Primul meci în care Alami poate juca oficial va fi cel cu Petrolul Ploiești, de pe 16 octombrie.

Alami are 26 de ani și a venit la Rapid în urmă cu o lună, de la vicecampioana Marocului, Raja Casablanca, după ce a evoluat în liga a doua franceză, cu FC Paris”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

În 2016 a ajuns la Rapid, dar clubul dădea faliment

După sezonul bun făcut la Dunărea Călărași, în care a strâns 30 de meciuri și 8 goluri, Alami ajungea apoi la Rapid, juca într-un amical cu Viitorul Domnești, însă avea să plece, fiindcă clubul giuleștean intra în faliment. De atunci și până acum a mai evoluat pentru FC Paris și echipa secundă a acestui club francez, în ligi inferioare din Hexagon. Rapid a anunțat în urmă cu o lună că a reușit să „transfere un jucător foarte bun”.

„Mă bucur enorm că am venit la Rapid, unde, din păcate, nu am apucat să joc în 2016, deși mi-aș fi dorit foarte mult. Știu foarte bine clubul, îi știu istoria, suporterii, și toate acestea m-au făcut să accept imediat oferta conducerii rapidiste”, spunea Saiffedine Alami, care la Dunărea Călărași a îmbrăcat chiar tricoul cu numărul 10.

Rapid va lua o pauză forțată în campionatul Ligii 2, după ce următoarele două echipe pe care ar fi trebuit să le întâlnească în etapele 10 și 11, UTA, respectiv Dunărea Călărași, au solicitat amânarea meciurilor, deoarece au cel puțin doi jucători convocați la naționala Under 19 a României. În aceste condiții, Rapid va juca următorul meci oficial cu Petrolul, pe teren propriu, pe 16 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 12-a, care va fi intermediară. Pentru „Primvs Derby” va fi apt și Alin Cârstocea.

Foto: FC Rapid 1923

Pe aceeași temă