Vâlcea își pune mari speranțe în legitimarea lui Florin Costea. „Jerry poartă zilnic discuții cu el”

Vâlcea își pune mari speranțe în legitimarea lui Florin Costea.**

Managerul echipei de Liga a doua CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, a anunțat că se continuă tratativele cu Florin Costea (31 ani), atacantul care se pregătește de ceva timp cu clubul din Zăvoi.

Atacantul crescut la juniorii de la FC Teleșpan 97 de Gică Lepădatu, Emil Ciulei și Dumitru Teleșpan și lansat în fotbalul de performanță de la CSM este foarte îndrăgit de fanii vâlceni, dar așteaptă încă o ofertă din zona arabă, acolo unde se oferă pe bani mulți. Dacă transferul în zona arabă nu se va concretiza, Florin Costea va rămâne să joace până în iarnă la CSM.

„Am avut și zilele trecute o discuție cu Florin Costea, el încă mai așteaptă o ofertă tentantă din zona arabă. Fratele lui, Mihai, este cu echipa la care activează, Al-Ittihad Kalba, în cantonament la București. Este normal să mai aștepte și Florin, vorbim de ofertă foarte bună din punct de financiar. Avem garanția din partea lui că, dacă nu se concretizează o ofertă din străinătate, atunci singurul club din țară la care va activa va fi CSM Râmnicu Vâlcea. Va fi un plus pentru echipă în momentul în care el va veni. El se pregătește de foarte mult timp cu noi, Jerry poartă zilnic discuții cu el”, a afirmat managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.

Antrenorul Vâlcii, Jerry Gane este și mai optimist. „Eu sper să îl avem la meciul cu Berceniul, din Zăvoi, de peste două săptămâni”, a anunțat și Gane.

Jocul de sâmbătă, din Zăvoi, cu ASU Poli Timișoara, încheiat cu 0-0, a arătat că alb-albaștrii suferă în continuare la finalizare.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă