Vâlcea e pe punctul să-și ia gândul de la Florin Costea. Atacantul e în pregătiri la București cu altă echipă

Vâlcea e pe punctul să-și ia gândul de la Florin Costea.** Atacantul e în pregătiri la București cu altă echipă

După ce s-a pregătit în ultimele luni cu CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea (31 ani) s-a alăturat de astăzi lotul echipei Al-Ittihad Kalba (Emiratele Arabe), care se află în cantonament la București. La All-Ittihad evoluează și fratele mai mic al lui Florin, Mihai Costea.

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea așteaptă zilele viitoare să vadă dacă arabii îl legitimează pe atacantul lansat în fotbalul de performanță de la juniorii Vâlcii, altfel Florin Costea a promis că va juca până la iarnă la clubul din Liga 2. „Jerry Gane ține legătura cu Florin și așteptăm să vedem dacă rămâne la Al-Ittihad. În cazul în care nu rămâne acolo, îl legitimăm noi imediat și poate apărea pe teren chiar și în etapa viitoare, luni, cu Berceni. Florin este acum pus la punct și cu pregătirea fizică, la antrenamente a făcut senzație, este un jucător foarte respectat la noi, îi și motivează foarte bine pe băieți”, a spus managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

Florin Costea se pregătește cu CSM Râmnicu Vâlcea din iarna acestui an, după ce a revenit accidentat în țară de la Zakho (Irak), ultimul său club.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă