UTA poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor: Stahl dă probe la Dortmund! Ionuț Popa se roagă să impresioneze: „Ne-ar ajuta mult să ne alegem cu ceva bani”

UTA poate da o nouă lovitură pe piața transferurilor: Stahl dă probe la Dortmund!** Ionuț Popa se roagă să impresioneze:

UTA a fost rampă de lansare pentru Dennis Man (FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), doi tineri promițători ai fotbalului românesc, iar în scurt timp ar putea realiza un nou transfer important. Mijlocașul Albert Stahl (19 ani – foto, în stânga) a primit acceptul conducerii clubului UTA pentru a merge în probe în Germania, chiar la liderul neînvins din Bundesliga, Borussia Dortmund.

Antrenorul UTA-ei, Ionuț Popa, regretă că nu se poate baza pe Stahl în meciul cu Petrolul, de joi, de la ora 19:30, însă speră ca mijlocașul să impresioneze în Germania și să bifeze un transfer care să aducă bani în contul clubului, unul prin care bate vântul în acest sezon.

„Impresarul său (n.r. – Cătălin Sărmășan) l-a dus să-l vădă nemții, la Borussia Dortmund. Aș fi avut nevoie de Albert la Ploiești, căci este un jucător de viteză și nu prea avem în echipă. Mai ales în jocurile din deplasare contează enorm, iar joi evoluăm și pe un teren mare unde ar fi avut și mai multe spații. Poate, foloseam o tactică bazându-ne pe angajările pe el, dar, pe de altă parte, dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească, pentru că, în cazul acesta, la cât de > stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult. Impresarul ne-a spus că stă o săptămână în Germania, ar trebui să-l avem la dispoziție pentru meciul cu Mioveniul, în intermediară”, a spus Ionuț Popa, citat de Sport Arad.

Agentul de jucători Cătălin Sărmășan (foto, între Stahl și fundașul central Danny Jacob Barbir) a mai intermediat și alte transferuri de la Atletico Arad și UTA, cum ar fi cele ale lui Emanuel Vasi (Manchester City), Răzvan Oiadă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

Albert Stahl a jucat în acest sezon de Liga 2 în 9 meciuri pentru UTA. În campionatul trecut a bifat 30 de partide și un gol.

Pe aceeași temă