UTA negociază cu trei jucători din Liga 1. Ultimele ținte ale arădenilor

Una dintre candidatele certe la promovare din Liga 2, UTA Bătrâna Doamnă caută cu disperare în aceste zile să își întărească lotul, antrenorul Laurențiu Roșu vizând în special aducerea unui atacant și a unui fundaș central. Până acum, arădenii au bătut palma doar cu un jucător, cu mijlocașul Dumitru Muntean de la Olimpia Satu Mare.

După ce i-a ratat pe atacanții Andrei Herghelegiu, blocat de FC Botoșani după ce a plecat Matulevicius, și Vlad Morar, care a semnat cu FC Viitorul, cât și pe fundașul Andrei Cordoș, care se transferă la campioana din Maldive, utiștii s-au orientat către alți jucători de Liga 1. Principala țintă a arădenilor pentru postul de atacant este acum Andrei Ciolacu (24 ani – foto mic, în alb) de la ASA Târgu Mureș. Conducerea clubului negociază intens în aceste ore cu fostul rapidist, jucător pe care speră să-l convingă să semneze.

Pentru postul de fundaș central, Laurențiu Roșu are două ținte, pe Alexandru Ichim (27 ani), care s-a despărțit de FC Botoșani, și Iulian Mamele (31 ani – foto jos, în alb), care a evoluat în prima parte a sezonului la Concordia Chiajna. În discuții poate intra și un stoper macedonean.

Rămâne de văzut ce succes vor avea arădenii, având în vedere că ASA Târgu Mureș spune că Andrei Ciolacu va continua la echipă, ba, mai mult, a bătut palma chiar și cu Alexandru Ichim. Singurul rămas accesibil ar fi Mamele, care a evoluat doar în 6 meciuri pentru Concordia în prima parte a sezonului.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă