Unul dintre jucătorii doriți de Petrolul de la Iași a plecat spre Ploiești. Al doilea își clarifică astăzi situația: „Dacă voi ajunge la un acord, este posibil să merg”

Cu probleme din ce în ce mai mari în exprimarea pe teren, Petrolul continuă să planifice transferuri pe ultima sută de metri a perioadei de achiziții, chiar dacă până acum are în lot nu mai puțin de 17 jucători noi. De la Politehnica Iași și-i dorește pe Cătălin Ștefănescu (foto principal) și Gabriel Bosoi (foto text), însă, până acum, doar primul și-a clarificat situația cu echipa din Liga 1.

Ștefănescu a plecat deja spre Ploiești, nu însă și Bosoi. Jucătorul de bandă dreaptă al Politehnicii a declarat că își va clarifica situația contractuală în cursul zilei de astăzi, după o discuție cu oficialii ieșeni.

„Este adevărat, Petrolul mă vrea, au fost discuții între cele două cluburi, dar eu încă nu mi-am rezolvat situația contractuală. Am de primit niște bani de la Poli din sezonul trecut, am depus un memoriu în acest sens. Voi avea o discuție cu conducerea, astăzi, iar dacă voi ajunge la un acord, este posibil să plec la Petrolul”, a declarat Bosoi, care mai are contract cu Poli Iași până în vara anului viitor. Acesta a și evoluat miercuri seară în amicalul pe care echipa lui Flavius Stoican l-a desfășurat cu CSM Pașcani, câștigat cu 6-1.

Conducerea clubului din Copou a anunțat ieri că vrea să-i împrumute pe cei doi jucători la Petrolul, întrucât sunt șanse mici să fie păstrați în lotul de 25.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă