OFICIAL | „U” Cluj a bifat al doilea transfer: un jucător de la o echipă din prima parte a Ligii 1

OFICIAL |

„U” Cluj a perfectat, astăzi, al doilea transfer din 2019, după ce săptămâna trecută semna cu golgheterul echipei Pandurii Târgu Jiu, Nicolae Pîrvulescu. Echipa aflată pe locul 4 la finalul primei părți a sezonului l-a împrumutat pentru șase luni de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pe Ionuț Ursu (29 de ani), fotbalist despre care Liga2.ro a scris încă de miercurea trecută că este aproape de clujeni.

„Fundașul central Ionuț Ursu (29 de ani) va juca pentru următoarele șase luni, sub formă de împrumut, la FC Universitatea Cluj.
Jucătorul, care vine din Liga 1, de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a mai trecut în carieră pe la FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Călărași, Săgeata Năvodari și SC Bacău, a efectuat, în această dimineață, primul său antrenament alături de echipa noastră.
Îi urăm bun venit și să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite, aici, la „U” Cluj!”
, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

Ionuț Ursu are 29 de ani, este originar din Bacău, iar la Sepsi joacă din august 2016. În ultimele două sezoane a fost jucător de bază, însă în cel actual a fost folosit de antrenorul Eugen Neagoe în doar trei meciuri, în unul ca titular, strângând doar 97 de minu]te pe teren. În cariera sa a mai evoluat la FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari și SC Bacău.

Odată cu achiziționarea lui Ionuț Ursu, Universitatea Cluj a ajuns să aibă două „cupluri” de jucători cu același nume. În prima parte i-a avut pe Marius Coman și Alexandru Coman, iar de acum îi are și pe Octavian Ursu și Ionuț Ursu.

Pe aceeași temă