Stahl își decide în această săptămână transferul la Borussia Dortmund! Mijlocașul echipei UTA a fost rechemat la probe de nemți: „Am mare încredere în el”

Jucătorul clubului UTA care la finalul lunii noiembrie 2018 a susținut, timp de cinci zile, probe într-un trial organizat de liderul din Bundesliga, Borussia Dortmund, în cadrul echipei Under 23, a fost solicitat din nou de gruparea germană. Albert Stahl (20 de ani, foto text, în stânga) a făcut o primă impresie bună la Borussia, una dintre grupările europene preocupate de indentificarea talentelor la o vârstă fragedă, a părăsit cantonamentul condus de Ionuț Popa și va încerca în zilele următoare să atragă din nou atenția.

„La finalul săptămânii vom știi mai multe. Personal, am mare încredere în Albert”, a transmis, pentru Sport Arad, Cătălin Sărmășan, agentul lui Stahl, cel care a mai intermediat și alte transferuri de la Atletico Arad și UTA, cum ar fi cele ale lui Răzvan Oiadă (Wolverhampton și apoi Brescia) sau Adrian Petre (Esbjerg).

Chiar ieri, Borussia Dortmund a achiziționat de la Boca Juniors un fundaș argentinian de 20 de ani, pe Leonardo Balerdi, atât cât are și Albert Stahl, și pe care a achitat 15 milioane de euro.

„Ne rugăm să reușească, pentru că, în cazul acesta, la cât de bine stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea Ionuț Popa anul trecut, după ce Stahl era solicitat la probe la Borrusia.

„Este o altă lume acolo, alte condiții, terenuri de calitate, oamenii se comportă altfel. Am avut mult de învățat. Cel mai mult m-a impresionat mentalitatea celor de acolo, atitudinea cu care jucătorii vin și pleacă de la antrenament. Acolo nu ai nici o problemă, au toate condițiile necesare pentru performanță, joacă fotbal de plăcere. Lumea te întâmpină frumos, te antrenezi cu plăcere”, declara Stahl în decembrie 2018, după ce revenea din Germania.

12 meciuri, dintre care în nouă a început ca titular, a strâns Albert Stahl în tricoul echipei UTA în prima parte a sezonului. În ediția trecută a Ligii 2, mijlocașul arădean strângea 30 de meciuri și înscria un gol, pentru „Bătrâna Doamnă”.

Pe aceeași temă