SSC Farul a anunțat încă cinci transferuri și are, în total, 12 achiziții prezentate oficial! Grigoraș: „Sunt valoroși și sunt convins că vor avea un cuvânt greu de spus”

Revenită la finalul săptămânii trecute din cantonamentul din Antalya, SSC Farul și-a reluat de luni antrenamentele pentru pregătirea reluării campionatului Ligii 2, după ce în weekend a avut liber. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa constănțeană joacă la Clinceni, cu Academica, a doua clasată din Liga 2.

Între timp, Farul a prezentat oficial încă cinci jucători cu care a semnat și a ajuns la 12 achiziții în această iarnă. Paul Antoche, Arif Demir, Diogo Rosado, Pedro Celestino și Adrian Juncu sunt ultimii fotbaliști anunțați pe pagina de facebook a echipei, după ce până acum îi prezentase și pe portarul Raul Avram, fundașii Denis Ispas, Joao Diogo, Mihai Șandru și Robert Neciu, mijlocașul Ștefan Pacionel și atacantul Rafael Miranda.

Marius Paul Antoche (26 de ani) este fundaș sau mijlocaș și în ultimul sezon și jumătate a evoluat la Petrolul, în Liga 3 și Liga 2. În cariera sa a mai trecut pe la CS Otopeni, Unirea Tărlungeni și CS Balotești.

Arif Demir (22 de ani) este un fundaș turc despre care se știe că ultima dată a evoluat la echipa secundă a celor de la Konyaspor.

Diogo Jorge Rosado (28 de ani) este un mijlocaș portughez care ultima dată a fost legitimat la Gaz Metan Mediaș. În cariera lui a mai evoluat în Portugalia (Penafiel, Feirense, Benfica II, Setubal, Paços de Ferreira), Anglia (Blackburn), Franța (Arles-Avignon) sau Cipru (Ermis).

Petro Celestino Silva Soares (32 de ani) este originar din Insulele Capului Verde, este mijlocaș, iar în cariera lui a mai evoluat în România la CFR cluj. Ultima dată a fost în Cipru, la Enosis, iar printre echipele pentru care a mai jucat se numără Estrela Amadora, Belenenses, Olhanense sau Atletico CP, toate din Portugalia.

Adrian Constantin Juncu (19 ani) este din Piatra Neamț, a trecut pe la FC Ardealul Cluj, iar de acolo a fost achiziționat de U Craiova.

Totodată, Dinamo a anunțat oficial că l-a împrumutat pe fundașul central Marco Ehmann (18 ani) la SSC Farul, până la finalul acestui sezon, însă constănțenii n-au scos un cuvânt până acum despre jucătorul care are selecții la naționala U19 a României.

„Au venit foarte mulți jucători, fotbaliști de valoare, cu CV foarte interesant. Sunt convins că ne vor ajuta. N-am avut o perioadă foarte mare să-i vedem, unii dintre ei venind pe parcurs. Cert e că sunt valoroși și sunt convins că vor avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a declarat Petre Grigoraș în interviul acordat după revenirea din cantonament.

Antrenorul echipei constănțene și-ar fi dorit ca reluarea campionatului să fi fost amânată cu o săptămână. „Suntem forțați să fim pregătiți pentru debutul oficial din 2019. Mi-aș fi dorit să se mai întârzie cu o săptămână startul, ca să omogenizăm cât mai bine echipa. Dar trebuie să fim pregătiți. Sunt convins că echipa va arăta altfel. Începutul campionatului ne va prinde într-o formulă și nouă, și mai valoroasă față de cea din tur”, a mai spus Grigoraș, care își va testa jucătorii într-un nou amical, miercuri, de la ora 11:00, la stadionul „Iftimie Ilisei” din Medgidia, împotriva echipei de Liga 3 CS Medgidia.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto și video: FC Farul Constanța

Pe aceeași temă