Scutaru și Păcurar și-au reziliat și ei contractul cu UTA. Arădenii au ajuns la șase despărțiri

Politica low cost adoptată pentru partea a doua a sezonului Ligii 2 o transformă din ce în ce mai mult pe UTA. Echipa arădeană s-a zbătut în cele 21 de etape desfășurate până acum să scape de pe poziția retrogradabilă cu jucătorii pe care în vara trecută îi aducea pentru a promova lejer în Liga 1, iar acum se desparte de ei și speră totuși să rămână în eșalonul secund.

„Bătrâna Doamnă” a ajuns ieri la un acord de reziliere amiabilă cu încă doi jucători pe care i-a adus în prima parte a sezonului. Acum, UTA a renunțat la serviciile fundașului Cristian Scutaru (30 de ani) și mijlocașului Paul Păcurar (26 de ani).

„UTA se desparte de Paul Păcurar și Cristian Scutaru. Clubul UTA și cei doi fotbaliști au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încetare a colaborării. Le mulțumim lui Paul Păcurar și Cristian Scutaru pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în pașii următori ai carierelor”, anunță clubul arădean pe site-ul oficial.

18 meciuri în Liga 2, toate ca titular, și 1 gol sunt cifrele lui Cristian Scutaru la UTA, echipă la care a venit la mijlocul lunii iulie a anului 2017, după ce se despărțise de ACS Poli

14 meciuri a evoluat Paul Păcurar la UTA, mijlocașul reușind să înscrie și 1 gol. Deja fostul utist a mai evoluat în acest sezon și pentru Luceafărul Oradea, astfel că nu poate poate juca la nicio altă echipă în acest campionat, în afară de cea bihoreană. În plus, nu poate fi legitimat de un alt club până la vară, deoarece la începutul sezonului a fost sub contract cu Gaz Metan Mediaș

În această iarnă, UTA s-a mai despărțit de Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea și Daniel Florea.


Păcurar și Scutaru au fost prezenți ieri la reunirea UTA-ei, iar apoi și-au reziliat contractul cu echipa arădeană

Pe aceeași temă