Ripensia și-a asigurat serviciile unui atacant, trecut prin curtea clubului în trecut. Ce spune președintele Mihu despre strategia de transferuri

Ripensia și-a asigurat serviciile unui atacant, trecut prin curtea clubului în trecut.** Ce spune președintele Mihu despre strategia de transferuri

Ripensia Timișoara a anunțat un prim transfer oficial al acestei veri, înainte de reunirea de săptămâna viitoare. Roș-galbenii și-au asigura serviciile atacantului Denis Golda (22 de ani), care în ultimul sezon a jucat pentru ACS Poli, club de care și aparținea.

Golda este născut în 1997 și este format la ACS Poli. În sezonul 2017-2018 a jucat la Ripensia, împrumutat de la clubul alb-violet, care în acel campionat evolua în Liga 1. În sezonul recent încheiat, a jucat la clubul-mamă, cu care și-a terminat contractul acum. Așadar, a revenit liber la Ripensia, cu care a semnat pe două sezoane.

A prins 30 de meciuri la echipa retrogradată, dintre care 17 ca titular, și a marcat 5 goluri.

Dumitru Mihu spune că nu are în vedere și alți jucători de la ACS Poli. „Nu mai luăm alți jucători de la ei, pentru că nu este clară situația lor. Aceasta e strategia, să luăm jucători tineri. Mai întâi din Timișoara, apoi din împrejurimi. În primul rând români, pentru că ei sunt și eligibili”, a declarat președintele Mihu pentru Liga2.prosport.ro.

L-ar vrea și pe Mediop. Actele nu sunt semnate pentru Dumiter

După ce s-a despărțit oficial doar de Marian Anghelina și Horațiu Moldovan, Ripensia l-ar dori înapoi pe Ndiaye Mediop, deși este accidentat.

„El nu mai este jucătorul nostru, ci al Dunării Călărași. Va fi accidentat tot turul. Să vedem ce se va întâmpla cu Călărași și apoi vedem”, a spus Mihu, cu referire la faptul că Dunărea nu mai are, momentan, antrenor.

Despre Dumiter, președintele Ripensiei spune că nu s-au semnat actele oficial. „Cu Dumiter încă nu este oficial. Mai rămâne să ne înțelegem. De asta nu am anunțat”, a mai precizat Mihu.

Ripensia se reunește miercurea următoare, pe 26 iunie.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă