Revenirea lui Alex Ioniță la Rapid, în impas. Suma cerută pentru mijlocaș i se pare exagerată lui Daniel Pancu

Revenirea lui Alex Ioniță la Rapid, în impas.** Suma cerută pentru mijlocaș i se pare exagerată lui Daniel Pancu

Alexandru Ioniță (25 de ani) nu mai este dorit la U Craiova, iar problemele mijlocașului nu se opresc aici. Daniel Pancu îl dorește la Rapid, dar situația jucătorului este foarte complicată și transferul la echipa din Liga 2 a intrat în impas.

Pe lângă faptul că U Craiova vrea bani pentru a-l ceda pe jucătorul pe care îl are sub formă de împrumut de la CFR Cluj, pentru a-și recupera din suma dată campioanei, Pancu spune că și Astra mai are procente dintr-un viitor transfer al lui Ioniță.

„E ciudat la Ioniță, pentru că în primul rând el nu se pregătește în momentul de față. El vine după foarte puține meciuri în turul acesta de campionat și atunci, în pregătirea asta, s-ar putea să aibă probleme. Noi îl dorim în continuare, sper să existe o cale, să se rezolve această problemă a lui, pentru că ar fi și spre binele nostru și al jucătorului, pentru că, din punctul meu de vedere, dacă mai ratează și acest retur, perioada asta, îi va fi foarte greu pe viitor.

E acasă, e prin București, se antrenează singur, are hârtie de la Craiova că se poate antrena singur. Am impresia că și Astra mai deține procente din jucător și e posibil ca și Astra să se opună unui transfer în Liga a 2-a, pentru a nu-i scădea cota, pentru că s-a plătit un milion sau mai mult, cât s-a plătit pe el. Nu ține de mine, pentru că e o situație financiară, pentru că 50.000 de euro pentru un jucător împrumut pentru 3 luni de zile la Liga a 2-a, mi se pare o sumă exagerată”, a declarat Daniel Pancu, conform TelekomSport.

Alexandru Ioniță a oferit, în urmă cu o săptămână, o declarație pentru ProSport în care a vorbit despre situația în care a fost pus de U Craiova și interesul celor de la Rapid pentru el.

În acest sezon de Liga 1, Alexandru Ioniță a fost folosit de U Craiova în șase meciuri, 214 minute, în doar două începând ca titular și fiind apoi schimbat. În campionatul trecut, când era la CFR Cluj, a fost utilizat în 23 de meciuri, doar 1027 de minute, în care a și înscris două goluri. Ioniță a plecat de la Rapid în ianuarie 2014, pentru 600 de mii de euro oferiți de Astra.

 

Pe aceeași temă