Rapidul vrea doi jucători de la CS Panciu! Cei cinci excluși ar putea reveni în lot

14 Jul. 2012, 12:56 Bursa transferurilor
Rapidul vrea doi jucători de la CS Panciu!** Cei cinci excluși ar putea reveni în lot

Rapid se pregateste sa-si plombeze lotul de jucatori in vederea participarii in viitorul sezon al Ligii a 2-a. Conducerea gruparii „ceferiste” a pus ochii in aceste zile pe doi jucatori de la FC Panciu, este vorba de atacantul Madalin Predoiu (24 ani – foto) si de fundasul Cristi Gurguiatu (26 ani).

Interesul „alb-visiniilor” pentru cei doi a fost confirmat si de antrenorul Ovidiu Murariu, care a precizat ca rapidistii vor demara negocierile pentru transferul jucatorilor. „Sunt jucatori care ne intereseaza. Stim ca sunt ceva probleme financiare la Panciu si vor vedea in ce masura vom putea incepe discutiile pentru transferul lor. Predoiu este un fotbalist pe care il stim de multa vreme. Este un atacant cu talie, are fuleu cu mingea la picior, iar atat timp cat a reusit sa marcheze 10 goluri in sezonul trecut, acest lucru il recomanda pentru un eventual transfer”, a spus Ovidiu Murariu.

Conducerea clubului de pe Areni este pe cale sa ajunga la o intelegere si cu fundasul Daniel Balan, fostul jucator al celor de la FC Botosani alaturandu-se de ieri lotului rapidist. In schimb, tehnicianul Ovidiu Murariu a lasat sa se inteleaga ca nu mai exista cale de intoarcere in privinta celor cinci jucatori exclusi din lot in urma meciului cu Politehnica Galati, este vorba de Bosancu, Romaniuc, Oniu, Suleru si Jalba. „Asta este hotararea luata atunci Consiliul de Administratie al clubului si indiferent cat de sentimentali am fi nu cred ca vor fi reprimiti in lot”, a mai spus nou sef al bancii tehnice a Rapidului.

Sursa: Gazeta de Suceava

14 Jul. 2012, 12:56 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă