Primele mutări pentru noul sezon! Cei patru jucători care au semnat cu FC Argeș

Primele mutări pentru noul sezon!** Cei patru jucători care au semnat cu FC Argeș

FC Argeș va încheia, cel mai probabil, pe locul 6, acest sezon al Ligii 2 din care au mai rămas de disputat două etape. Formația piteșteană are șanse mari să fie preluată de antrenorul Nicolae Dică, ultima dată la FCSB, iar astăzi a anunțat primele contracte semnate cu jucători pe care se bazează în viitor.

Regula ca în noul sezon al Ligii 2 echipele să folosească în primul „11” doi jucători sub 20 de ani a determinat trupa din Trivale să semneze contracte de profesioniști cu patru juniori de perspectivă din cadrul clubului. Astfel, Ionuț Teodorescu (fundaș central născut în 2001), Cristian Popescu (fundaș dreapta născut în 2002), David Vochin (fundaș stânga născut în 2002) și Eduard Niță (mijlocaș născut în 2001) au primit încredere din conducerii și vor fi promovați la prima echipă.

„FC Argeș va pune și de acum încolo mare accent pe fotbaliștii tineri având în vedere că din sezonul următor cluburile de Liga a-2 a vor trebui să aibă în primul „11”-ce doi jucători sub 20 de ani.
Clubul nostru le-a prelungit astăzi contractele la patru juniori de mare perspectivă. Este vorba de Ionuț Teodorescu(fundaș central născut în 2001), Eduard Niță(mijlocaș născut în 2001), Cristian Popescu(fundaș dreapta născut în 2002) și David Vochin(fundaș stânga născut în 2002). Cei patru juniori care sunt de ceva timp și în vederile echipei de seniori, au semnat cu gruparea din Trivale până la sfârșitul junioratului. În următoarea perioadă, clubul nostru va prelungi înțelegerile și cu alți juniori de perspectivă. Încă de la începutul acestei săptămâni, antrenorul Augustin Eduard a luat în pregătire cu echipa mare mai mulți juniori de la Grupa Under 19. Tehnicianul echipei noastre intenționează ca în cele două etape de campionat care au mai rămas de disputat din această ediție de campionat să dea șanse mai mari și jucătorilor tineri și foarte tineri, fiind decis să promoveze cât mai mulți juniori”
, a anunțat clubul piteștean.

David Vochin a prin lotul de 18 al echipei FC Argeș la meciul de la București cu Daco-Getica, pierdut de alb-violeți cu 1-0, însă a rămas pe banca tehnică, nefiind utilizat de antrenorul Augustin Eduard.

 

Pe aceeași temă