Pierderi limitate! „U” Cluj a scăpat de jucătorul cu salariu gigant pentru Liga 2. Va merge în Portugalia

Pierderi limitate!**

Universitatea Cluj a plecat în cantonamentul din Cipru fără fotbalistul din Insulele Capului Verde pe care s-a bazat în prima parte a sezonului, fundașul central Kay. Andrei Mureșan, Artur Crăciun, Tudor Telcean și Răzvan Pașcalău sunt fundașii deplasați pe „Insula Afroditei”.

Unul dintre obiectivele pe care și le-a impus Daniel Stanciu, din momentul în care a ajuns la „U” Cluj, a fost să scape de fotbalistul ce avea un salariu considerat mult prea mare. Kay a sosit în vară la Universitatea Cluj, pe filiera Octavian Moraru, și i s-a oferit un salariu de 6.000 de euro pe lună!

Cu o leafă de fundaș de Liga 1, fostul apărător al Universității Craiova nu a avut nici pe departe evoluții la nivelul salariului în cele 13 partide în care a evoluat în Liga 2. Cu toate acestea, Carlos Daniel Silveira da Graça „Kay” a refuzat categoric o reziliere de comun acord a contractului său, chiar dacă a fost anunțat și de Adrian Falub că nu mai intră în planurile sale.

Academica Coimbra plătește jumătate di salariul lui Kay

Se pare că oficialii echipei clujene au găsit totuși o soluție de a limita cheltuielile cu salariul fotbalistului de 32 de ani. Sunt șanse mari ca acesta să ajungă la Academica Coimbra, în liga secundă portugheză.

Lusitanii ar fi de acord să-l împrumute pe fundaș și să-i achite jumătate din salariul pe care îl are la „U” Cluj, astfel că „Șepcile roșii” vor rămâne să plătească doar jumătate din leafa negociată de Octavian Moraru.

Lotul deplasat de „U” Cluj în cantonamentul din Cipru îl poți vedea aici. Revenirea în țară a echipei e programată pe 7 februarie.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă