Petrolul se desparte de încă un jucător. Fusese adus din Liga 1, însă n-a confirmat

Pe lângă achiziții, oficialii clubului Petrolul lucrează intens și la rezilieri. Echipa ploieșteană s-a despărțit până acum de zece jucători, iar un al unsprezecelea a fost anunțat că e liber să-și caute o nouă echipă.

Adus în vară din Liga 1, de la Botoșani, pentru a ajuta la promovare, Florin Plămadă (26 de ani) nu a confirmat așteptările la Petrolul și a fost înștiințat de către conducerea executivă că trebuie să-și caute echipă, acceptând, într-un final, termenii propuși pentru rezilierea angajamentului, anunță Ziarul Prahova.

Fundașul originar din Rădăuți a fost utilizat în prima parte a sezonului în 15 meciuri, în 13 ca titular, și a înscris un gol, cu Chindia (2-0). În multe dintre jocuri a fost depășit cu ușurință de adversari, lucru ca a dus, în cele din urmă, la îndepărtarea sa.

Plămadă mai avea contract cu Petrolul până în anul 2020, iar printre posibilele sale destinații se află și ACS Poli Timișoara, noua echipă pe care o antrenează Valeriu Răchită. În cariera sa, Florin Plămadă a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, Petrolul (2009-2010), CS Otopeni, FC Botoșani și CSMS Iași.

Petrolul s-a mai despărțit și de Daniel Isvoranu, Cristian Danci, Antonio Cruceru, Alexandru Ciocâlteu, Jean Prunescu, Mihai Ene, Toto Tamuz, Robert Grecu, Mihai Velisar și Andrei Rus, ultimii doi împrumutați la SCM Gloria Buzău.

La capitulul achiziții, Petrolul i-a adus până acum pe grecii Chrysovalantis Kozoronis (26 ani, mijlocaș defensiv, ex Ergotelis) și Georgios Sarris (29 ani, fundaș central, ex Hamilton Academical), Bogdan Rusu (28 ani, atacant, împrumut de la FC Hermannstadt), Robert Moldoveanu (19 ani, atacant, împrumut de la Dinamo), Alexandru Stoica (21 ani, mijlocaș, împrumut de la Viitorul), Florin Borța (19 ani, fundaș, împrumut de la U Craiova), Ianoș Brînză (20 ani, portar, împrumut de la FC Botoșani).

Pe aceeași temă