Pandurii își face super-atac! Gorjenii sunt pe punctul de a-l readuce la echipă pe Dodoi, golgheterul plecat anul trecut la CFR Cluj

Golgheterul echipei Pandurii la finele turului din sezonul trecut, Gabriel Dodoi (20 de ani), a plecat iarna trecută la CFR Cluj, liber de contract, după ce a depus memoriu pentru neplata salariilor. N-a apucat să joace pentru prima echipă a „feroviarilor”, ci a fost trimis să evolueze în retur la CFR II, în Liga 3. În vară, Dodoi a fost împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a jucat doar 18 minute, într-un singur meci, cel cu FCSB, pierdut de echipa sa cu 2-0, pe 19 august 2018.

Nemulțumit cu statutul de rezerva eternă, Dodoi vrea să se întoarcă la echipa din orașul natal, pe care a părăsit-o iarna trecută cu cântec, în urma unui memoriu ce a părut un scenariu între cele două părți. „Dodoi, ne-a părăsit și el. Este jucătorul CFR-ului și dorește să joace mai mult. Este un copil tânăr și așa am căzut de acord cu Eugen (n.r. – antrenorul Eugen Neagoe), ca să-l lăsăm să plece. Echipa de la Târgu Jiu ne-a contactat că Dodoi o să continue la ei. Îi urez baftă și să reușească mai departe”, a spus directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, Janos Bokor.

Bogoi l-a avertizat iarna trecută, dar îl vrea înapoi

Antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, a recunoscut ieri că și l-ar dori înapoi pe golgheterul din iarna trecută: „Cel mai important, la vârsta lui, este să joace, chiar dacă la un eșalon inferior. Dodoi este plecat de un an și a prins foarte puține meciuri. Este un jucător talentat, de perspectivă, dar care trebuie să aibă continuitate în joc, mai ales în meciuri oficiale”.

„E foarte important să corespunzi în momentul în care faci pasul la o echipă mare, să nu te împrumute, ci să rămâi în lot. Dacă va rămâne în lotul mare, este un pas important înainte pentru el, dacă va fi trimis la echipa a doua, sunt zece pași înapoi”, spunea antrenorul Adrian Bogoi, iarna trecută, după plecarea atacantului Gabriel Dodoi.

Pleacă Pîrvulescu sau Tudoran?

În cazul în care Dodoi (20 de ani) va reveni la Pandurii, echipa gorjeană va avea cel mai redutabil atac din liga secundă. În primele 21 de etape ale actualului sezon, Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a marcat 12 goluri, iar George Tudoran (22 de ani) a înscris de 10 ori. Pe teren va reveni și Bogdan Dănăricu (23 de ani), cel de-al doilea golgheter al echipei iarna trecută, tot cu 7 goluri, la fel ca Dodoi. Dănăricu s-a accidentat grav în primăvara și a suferit o operație la ligamente, care l-a ținut în afara gazonului mai bine de nouă luni.

În cazul în care Dodoi va reveni la Pandurii, e posibil ca echipa gorjeană să se despartă de unul dintre cei doi actuali golgheteri. „În momentul de față, nu știu nimic concret. Știu că sunt sub observația a două echipe de Liga a 2-a, care se bat la promovare. Amândoi. Nu știu de Liga 1. Oricum, nu există nicio ofertă concretă”, a spus Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă