Ousmane N’Doye s-a autopropus la un club din Liga 2. Senegalezul a cerut doar bani de combustibil, însă s-a lovit de un refuz: „Cu toată stima pentru N”Doye, am alte principii”

Ousmane N'Doye s-a autopropus la un club din Liga 2.** Senegalezul a cerut doar bani de combustibil, însă s-a lovit de un refuz:

Ousmane N’Doye a făcut senzație la CNS Cetate Deva în cele patru meciuri pe care le-a jucat la echipa antrenată de Viorel Tănase. Ajuns la aproape 39 de ani, senegalezul și-a rezolvat târziu problema vizei de România și a debutat la formația din Liga 3 abia în finalul turului, însă cu toatea acestea a reușit să înscrie în fiecare meci și să devină golgheterul echipei și al Seriei a 4-a cu 9 goluri.

Forma bună a lui N’Doye nu avea însă cum să fie trecută cu vederea de echipele din ligile inferioare din România. S-a vorbit despre revenirea în Liga 1 la Concordia Chiajna, însă președintele Cristian Tănase a infirmat legitimarea mijlocașului.

După transferul ratat la Concordia, Ousmane N’Doye ar fi dorit, potrivit Sport călărășean, să semneze un contract cu Dunărea Călărași, echipă de pe locul 12 din Liga 2. Senegalezul n-a vrut să primească niciun leu ca salariu, ci doar bani pentru combustibil, astfel încât să facă zilnic naveta de la București până la Călărași, însă nu a primit niciun răspuns din partea călărășenilor.

Despre intenția lui N’Doye de a juca la Dunărea Călărași a auzit și antrenorul Adrian Mihalcea. „Când noi vrem să formăm o echipă pentru viitor, cu toată stima pentru Ousmane N”Doye, nu știu dacă aș putea să iau un jucător de 38 de ani. Am alte principii în alcătuirea unui lot”, a declarat Mihalcea la radio Sport Total FM.

De-a lungul carierei sale, Ousmane N’Doye a mai jucat în România pentru FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari sau ASA Târgu Mureș, fiind la un pas să câștige titlul de campion alături de ardeleni, în urmă cu două sezoane.

Foto: Lucian DANCIU

Pe aceeași temă