Oprița a primit doi atacanți din Liga 1 la CS Mioveni! Cele zece noutăți ale argeșenilor pentru partea a doua a sezonului

Pe ultima sută de metri înainte de reluarea Ligii 2, CS Mioveni a reușit să-și aducă în lot doi jucători care ultima dată au evoluat în Liga 1, ambii atacanți. E vorba de Andrei Hergheligiu (27 de ani, pe care îi împlinește pe 21 martie) și Simon Măzărache (26 de ani). Primul vine de la FC Hermannstadt, iar al doilea de la Concordia Chiajna. Cei doi au semnat contracte valabile pe câte un an și jumătate, anunță site-ul oficial al CS Mioveni.

Andrei Hergheligiu (foto text) s-a alăturat lotului echipei lui Daniel Oprița încă de săptămâna trecută, iar în amicalul din weekend a marcat două goluri în victoria cu 6-1 în fața celor de la Unirea Bascov. Atacantul ieșean era liber de contract după ce s-a despărțit de FC Hermannstadt, echipă unde a contribuit la promovarea în Liga 1, iar în acest sezon a fost utilizat în doar șase meciuri, timp de 246 de minute. În cariera sa a mai evoluat pentru ACSMU Politehnica Iași (actuala Politehnica Iași și fosta CSMS Iași), U Craiova, FC Botoșani și Luceafărul Oradea.

Simon Măzărache (foto, principal, în stânga) a început fotbalul la Sporting Pitești, după care, un sezon, a evoluat pentru Dinamo 2, în Liga 2. A jucat apoi pentru ACS Berceni, Viitorul Axintele și Muscelul Câmpulung, iar în 2015 a fost achiziționat de CS U Craiova, pentru care a evoluat două sezoane în Liga 1, dar a trecut și pe la echipa a doua, în Liga 3. În cariera sa a mai evoluat și la Juventus București (actuala Daco-Getica) și la Concordia Chiajna. La aceasta din urmă a ajuns în vara trecută, iar în prima parte a sezonului a fost utilizat în 13 meciuri, fără să înscrie. Săptămâna trecută s-a despărțit amiabil de echipa ilfoveană.

Hergheligiu și Măzărache se alătură celorlalți opt jucători aduși la CS Mioveni în această iarnă, după: Robert Boboc (Astra Giurgiu), Alexandru Dumitrache (Național Sebiș), Alin Călin (Juniori CS Mioveni), Alexandru Istfan (Unirea Bascov), Andrei Tirică (Unirea Bascov), Marian Șerban (U Craiova), Antonio Ristea (Petrolul) și Dean Beța (Daco Getica).

 

Pe aceeași temă