OFICIAL | Dan Alexa este noul antrenor al Dunării Călărași. Primele două transferuri ar putea fi un fundaș și un atacant de la Luceafărul Oradea

OFICIAL | Dan Alexa este noul antrenor al Dunării Călărași.** Primele două transferuri ar putea fi un fundaș și un atacant de la Luceafărul Oradea

Mutarea anunțată ieri de noul președinte al clubului Dunărea Călărași, Florin Brișan, s-a oficializat în această dimineață, cu doar câteva ore înainte de meciuri din etapa a 4-a cu CS Balotești, programat la ora 18:00, pe stadionul „Ion Comșa”. Dan Alexa a semnat contractul de antrenor.

Alexa este noul tehnician al Dunării, acesta semnând un contract valabil pentru următorii doi ani. În vârstă de 38 de ani pe care-i va împlini pe 28 octombrie, Dan Alexa a antrenat ultima oară în Liga 1 pe Concordia Chiajna (23 decembrie 2016 – 18 iulie 2017). „Chirurgul”, așa cum este cunoscut în lumea fotbalului, a mai antrenat pe ACS Poli Timișoara și Rapid București, formații cu care a promovat în Liga 1, dar și pe ASA târgu Mureș.

Alexa va fi însoțit la Călărași și de Costel Ilie, acesta urmând a fi antrenor cu portarii.

Vor doi jucători de la Luceafărul. Primul și-a reziliat deja contractul

Altfel, pentru a ocupa locurile lăsate libere de Bogdan Stancu și Gelu Velici, Dunărea Călărași anunță pe site-ul oficial că îl așteaptă să îl legitimeze pe fundașul dreapta Marius Tomozei (27 de ani), care la începutul acestei săptămâni și-a reziliat contractul cu Luceafărul Oradea. Tot de la echipa bihoreană este așteptat și atacantul Andrei Herghelegiu (25 de ani). Dacă primul nu a bifat niciun minut în acest sezon pentru Luceafărul, Herghelegiu, atacant care a mai evoluat pentru CSMS Iași, CS U Craiova sau FC Botoșani, a jucat în toate cele trei meciuri de până acum ale echipei sale și a înscris un gol.

Iată ce spunea Tomozei după ce își rezilia contractul cu Luceafărul. „Am plecat de la Oradea pentru că se dorește înjumătățirea contractelor. Nu am acceptat acest lucru și sunt convins că vor pleca mai mulți jucători”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Tomozei.

Pe aceeași temă