OFICIAL | Adrian Mihalcea, prezentat ca noul antrenor principal al Dunării. Pe cât a semnat și ce obiectiv i-a fost impus

OFICIAL | Adrian Mihalcea, prezentat ca noul antrenor principal al Dunării.** Pe cât a semnat și ce obiectiv i-a fost impus

Dunărea Călărași a confirmat oficial, prin intermediul site-ului clubului, numirea noului antrenor principal al echipei, după ce Ionel Ganea a decis în această iarnă să plece la FC Voluntari. De pregătirea liderului Seriei I a Ligii 2 se va ocupa în partea a doua a sezonului Adrian Mihalcea (39 ani), ajutat de „secundul” Mirel Condei și antrenorul cu portarii Ion Manu.

Mihalcea a semnat luni, 1 februarie, contractul de antrenor al echipei Dunărea Călărași, valabil până la 30 iunie 2016, cu posibilitatea prelungirii pe încă un an. Fostul antrenor al Unirea Slobozia și ACS Berceni are ca obiectiv calificarea în play-off și promovarea în Liga 1.

„Domnul Adrian Mihalcea a devenit antrenorul principal al echipei noastre Dunărea Călărași. Contractul său se întinde până la 30 iunie 2016 cu posibilitatea de a se prelungi pe încă un an. Obiectivul este nu doar calificarea în play-off, ci și promovarea în Liga 1. Îi dorim mult succes la Călărași”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, președintele Dunării, Constantin Ștefan.

Astfel, Mihalcea, originar din Slobozia, revine la Călărași, acolo de unde s-a lansat  în fotbalul mare, de la Dunărea, în sezonul 1995-1996, imediat după ce a promovat în cel de-al doilea eșalon. S-a transferat apoi la Dinamo, unde a jucat timp de șase sezoane consecutiv. În cariera sa, Mihalcea a mai evoluat pentru echipa ca Genoa, Verona, Chunnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, AEL Limassol, Astra Ploiești, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

Mihalcea se ocupă de pregătirea liderului încă de săptămâna trecută, din partea a doua a cantonamentului de la Ciuta, imediat după ce Ganea a decis să plece.

 

Pe aceeași temă