Lovitură de imagine dată de ACS Poli. Ovidiu Petre a semnat cu clubul timișorean. Funcția pe care o va avea

Lovitură de imagine dată de ACS Poli.** Ovidiu Petre a semnat cu clubul timișorean. Funcția pe care o va avea

ACS Poli i-a adus înlocuitor lui Adrian Neaga, după ce postul de manager sportiv era vacant de aproape o lună, de la demisia celui care devenise și antrenorul echipei. Ovidiu Petre (36 de ani) este noul manager sportiv și a semnat, astăzi, un contract pe două sezoane cu clubul alb-violet retrogradat în Liga 2.

Fostul internațional român revine altfel în fotbal cu o activitate concretă. Născut în 1982 la București, Petre era stabilit de ani buni la Timișoara, unde este căsătorit cu fosta solistă a trupei Activ, Oana. Cu 23 de selecții în tricoul echipei naționale, Ovidiu Petre a jucat de două ori la Poli. Prima dată, la vechiul club, în perioada 2005-2006, iar apoi, la ACS, între 2013-2015. Fostul mijlocaș defensiv a mai trecut pe la Progresul București, FC Național, Galatasaray Istanbul, Steaua București, Al-Nassr și Modena. Din 2008, are medalia „Meritul sportiv”.

Din 2015, când s-a despărțit de ACS Poli, Ovidiu Petre s-a retras din fotbal.

Altfel, ACS Poli a anunțat și programul jocurilor de verificare din perioada următoare:

ACS Poli – Galaxy Timișoara (Electrometal – campionatul municipal) / 7 iulie, ora 10:30, complexul „Adrian Stoicov” (Timișoara)
FC Hermannstadt – ACS Poli / 13 iulie, la Sibiu, cu ocazia prezentării oficiale a lotului sibian
Olimpic Cetate Râșnov – ACS Poli / 20 iulie, la Râșnov, la încheiarea cantonamentului de la Poiana Brașov

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă