La 20 de ani semna cu Steaua, acum se desparte de Ceahlăul și merge la SC Bacău

La 20 de ani semna cu Steaua,** acum se desparte de Ceahlăul și merge la SC Bacău

După ce i-a convins pe Ionuț Ursu, Constantin Drugă și Vlăduț Pavel să semneze contracte pe doi ani și jumătate cu SC Bacău, iar Cosmin Neagu și Dragoș Huiban au cerut timp de gândire, conducerea echipei din Liga 2 e pe cale să mai achiziționeze un jucător.

Atacantul Andrei Pavel și-a reziliat contractul cu clubul nemțean după ce a aflat că nu este pe lista cu cei care vor pleca în cantonament și este foarte aproape de a semna un contract cu divizionara secundă SC Bacău. Deșteptarea anunță că gruparea din Liga 2 a ajuns la un acord verbal cu jucătorul de la Ceahlăul, iar în weekend va semna un contract pe doi ani și jumătate.

Atacantul în vârstă de 23 de ani semna în urmă cu doi ani cu Steaua, însă neînțelegerile dintre Ceahlăul și clubul bucureștean l-au împiedicat să ajungă în cele din urmă să joace în Ghencea.

SC Bacău va pleca în stagiul de pregătire montan pe 26 ianuarie după ce, cu trei zile mai devreme, va fi disputat un prim joc de verificare la Vaslui, cu echipa din Liga 4 înființată de suporteri. Cantonamentul se va încheia pe 6 februarie, după care elevii lui Cristi Popovici vor disputa mai multe amicale, cu Petrotub Roman, CF Brăila, Rapid CFR Suceava și Știința Miroslava.

CITEȘTE și:

Speranța fără zâmbet: Pavel semnase cu Steaua, dar viața i-a jucat o festă! Necazul de acasă i-a pus pauză carierei, dar nimeni nu-l crede: „Pozează în victimă”

O dramă nu e de ajuns! Andrei Pavel, prins între indiferența de la Ceahlăul și visul Steaua: coșmarul continuă!

Pe aceeași temă